OVO JE CELA SRBIJA ČEKALA DA ČUJE! Srđan Đoković otkrio do kada Novak planira da igra profesionalni tenis!
Foto: Starsport©

BRAVO

OVO JE CELA SRBIJA ČEKALA DA ČUJE! Srđan Đoković otkrio do kada Novak planira da igra profesionalni tenis!

Tenis -

Pitanje na koje mnogi navijači i ljubitelji tenisa čekaju odgovor jeste do kada Đoković planira da se bavi ovim sportom.

Ako je suditi po informacijama njegovog oca Srđana, još nekoliko godina ćemo imati privilegiju da uživamo u majstorijama najboljeg tenisera sveta.

- Novak neće tako skoro u penziju. Planira da odigra i Olimpijske igre u Parizu. Nisam kao njegov otac za to, ali on ima 34 godine i on odlučuje o svojoj karijeri i svom životu. Tu sam da mu udelim savet koji će on poslušati ili ne. Slušao me je dovoljno i vidim da nisam pogrešio nigde - istakao je Srđan u intervjuu za nedeljnik "Ekspres".

Dijana Đoković, Srđan Đoković
foto: Dragana Udovičić

Novaka u noći između petka i subote očekuje meč sa Nemcem Zverevim u polufinalu US Opena, a njegov otac je evocirao uspomene na prošlogodišnji turnir u Njujorku kada je Nole diskvalifikovan jer je pogodio linijskog sudiju lopticom.

- Ne podržavam to što je uradio. Trebalo je da ga kazne, novčano ili na neki drugi način. Ali diskvalifikacija koja se do tada nikada nije desila... I ranije je bilo sličnih ili istih situacija, ali nakon njih niko nije bio diskvalifikovan, samo Novak. Ali gospodo draga, ništa vam ne vredi. On je najbolji i potvrdiće sada u Njujorku - nema dilemu Srđan Đoković.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track