NOVA SNAJKA ĐOKOVIĆA DANAS U PRVIM REDOVIMA NA PROTESTU: Evo za šta je LEPA Saška bila zadužena! FOTO
Foto: Zorana Jevtić

bomba

NOVA SNAJKA ĐOKOVIĆA DANAS U PRVIM REDOVIMA NA PROTESTU: Evo za šta je LEPA Saška bila zadužena! FOTO

Tenis -

Novakov otac, Srđan Đoković, organizovao je danas u 15 časova ispred narodne Skupštine protest zbog drame koju u poslednjih 24 časa preživljava najbolji teniser sveta u Australiji.

U prvim redovima zajedno sa porodicom bila i nova snajka Đokovića, devojka Noletovog najmlađeg brata Đorđa, Saška Veselinov.

Saška je zajedno sa Đokovićima izašla ispred skupštine, a oni su joj dodelili jedan zadatak. Naime, Đorđe je u jednom trenutku njoj dao telefon i rekao joj da snima skup, a ona je to i učinila.

Saška Veselinov, Đorđe Đoković
foto: Zorana Jevtić

Da podsetimo, Australijske vlasti su odlučile da deportuju Đokovića po dolasku u Melburn, a potom je smešten u migrantski hotel pošto je bio čak i u aerodromskom pritvoru.

Đoković je oko osam sati proveo juče na aerodromu u Melburnu, drama je počela nakon sletanja iz Dubaija, a završilo se odlukom o deportovanju najboljeg tenisera sveta.

Saška Veselinov, Đorđe Đoković
foto: Zorana Jevtić

Australijan open je Novaku dao medicinsko izuzeće koje mu je, barem se tako mislilo, omogućavalo ulazak u zemlju bez strogih protokola koje ima Australija. Međutim, vlasti Viktorije istu nisu uvažili zbog papiroloških problema, jer se podaci članova Novakovog tima i podaci sa izuzeća nisu podudarali - javljaju tamošnji mediji.

Odlučeno je da Đoković bude deportovan, nakon čega je prebačen u migrantski hotel gde je još uvek. Advokatski tim najboljeg igrača sveta je podneo žalbu sudu Viktorije, a odgovor na istu znaćemo u ponedeljak kada će se čitava stvar razrešiti.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track