SUSRET ĐOKOVIĆA KOJI LOMI SRCA: Novak sleteo u Beograd, dočekao ga brat Đorđe, a onda EKSPLOZIJA EMOCIJA na aerodromu (FOTO)
Foto: Zorana Jevtić, Reuters

kakva slika...

SUSRET ĐOKOVIĆA KOJI LOMI SRCA: Novak sleteo u Beograd, dočekao ga brat Đorđe, a onda EKSPLOZIJA EMOCIJA na aerodromu (FOTO)

Tenis -

Neko je uspeo da fotografiše prvi susret Novaka i Đorđa nakon drame u Australiji, a fotografija je izazvala gomilu reakcija.

Đoković je u ponedeljak stigao u Beograd letom iz Dubaija, a uspeo je da izbegne veću gužvu i "pobegne" brojnim predstavnicima medija, ali i navijačima koji su se okupili kako bi ga dočekali.

Želeo je da mirno stigne u svoj dom i pridruži se porodici, a to mu je i pošlo za rukom.

Novaka je na aerodromu Nikola Tesla dočekao Đorđe, najmlađi od trojice braće Đoković, a iako su uspeli da aerodrom napuste gotovo neprimetno, jedna od prisutnih osoba uspela je da fotografiše emotivni susret rođene braće.

Snažan zagrljaj od najbližih je očigledno bio potreban Novaku posle 11 dana haosa u Melburnu, pa ni ne čudi što se čak i preko slike oseti emocija koja je u tom trenutku zračila aerodromom u Surčinu.

'Drago mi je što je stigao kući kod voljenih. Nikada neću zaboraviti Australiju zbog načina na koji je ocrnjen', 'bezbedan i zdrav sa svojim bratom', 'hvala Bogu, sad je u dobrim rukama' - samo su neki od brojnih komentara fanova.

Kurir sport

Bonus video:

10:12

SRPSKI TENISERI SU MOGLI DA POKAŽU VEĆU LOJALNOST PREMA NOVAKU Slavni sportista uputio kritiku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track