DOK TE SLUŠAM NE SME MUŠICA DA SE ČUJE! Emotivan razgovor Đokovića i SLABOVIDOG SPORTISTE: Ne vidim kako igraš, pa moram da čujem
Foto: Stefan Stojanović Mondo

Simpatičan razgovor

DOK TE SLUŠAM NE SME MUŠICA DA SE ČUJE! Emotivan razgovor Đokovića i SLABOVIDOG SPORTISTE: Ne vidim kako igraš, pa moram da čujem

Tenis -

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković, sreo se sa srpskim paraolimpijcima u TC Novak na Dorćolu.

Đoković će u sredu protiv Lasla Đerea igrati meč četvrtfinala Serbia Opena, a u utorak je izdvojio vreme da porazgovara sa paraolimpijcima.

- Hvala vam, izuzetno mi je zadovoljstvo i čast, vi ste heroji i inspiracija svima nama. Hvala vam što predstavljate Srbiju na najbolji način u svetu, što pokazujuete svima da uprkos poteškoćama čovek može da uspe kada veruje i želi. Hvala vam na toj poruci - rekao je Đoković na Dorćolu.

Novak Đoković
foto: Stefan Stojanović

Posebno je bio zanimljiv razgovor Novaka i jednog slabovidog paraolimpijca koji je izazvao reakcije svih prisutnih.

- Inače moram da kažem jednu anegdotu, žena je rekla da će da se razvede od mene zato što, kada te slušam, ne sme mušica da se čuje, jer ne vidim TV, pa moram da slušam komentatora šta priča - poručio je paraolimpijac Novaku, a sve je ispraćeno uz osmehe, prenosi "Telegraf".

Đoković je od paraolimpijaca dobio i poklone, na kojima se zahvalio, dobio je i poziv da sa njima odigra tenis u kolicima, što je Novak sa zadovoljstvom prihvatio.

Kurir sport

Bonus video:

01:05

ĐOKOVIĆ EKSKLUZIVNO ZA KURIR: Želimo da predstavimo Beograd i Srbiju u najlepšem svetlu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track