NIJE MOMENAT DA SE PRIČA O TOME! Rafa o povredi stopala: Doktor je ovde da radi stvari koje mi pomažu, zar ne?
Foto: EPA/MOHAMMED BADRA

ROLAN GAROS

NIJE MOMENAT DA SE PRIČA O TOME! Rafa o povredi stopala: Doktor je ovde da radi stvari koje mi pomažu, zar ne?

Tenis -

Španski teniser Rafael Nadal nije želeo mnogo da govori o povredi stopala.

Stopalo ga muči celu karijeru, a naročito je to došlo do izražaja na turniru u Rimu. Međutim, na Rolan Garosu kao da su ti problemi "nestali".

"Rekao sam u Rimu da ću imati doktora sa mnom. Doktor je ovde da radi stvari koje mi pomažu, zar ne? Nije momenat da se priča o tome. Rekao sam da ću pričati o tome kada se turnir završi. Dao sam sve od sebe da pokušam da igram turnir u što je bolje mogućoj kondiciji. Ne znam šta će se desiti posle, iskreno, ali ovde sam i mislim da će biti dobro", rekao je Nadal.

Rafael Nadal
foto: AP

Podsetimo, najbolji teniser sveta Novak Đoković nije uspeo da se plasira u polufinale Rolan Garosa, pošto je u četvrtfinalu izgubio od Španca Rafaela Nadala sa 2:6, 6:4, 2:6, 6:7(4). Bio je ovo 59. duel velikih rivala i 29. pobeda španskog tenisera do koje je stigao posle četiri sata i 11 minuta igre na terenu "Filip Šatrije".

Naredni protivnik Nadalu na putu ka 14. tituli u Parizu i 22. grend slem trofeju biće Nemac Aleksander Zverev koji je u četvrtfinalu eliminisao Španca Karlosa Alkarasa.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track