VRELIJE OD OVOGA NE MOŽE! NAJLEPŠA TENISERKA SVETA NAPRAVILA HAOS NA PLAŽI: Tigrica zatezala kupaći i mamila uzdahe muškaraca
Eženi Bušar, Foto: Instagram

opasna mala

VRELIJE OD OVOGA NE MOŽE! NAJLEPŠA TENISERKA SVETA NAPRAVILA HAOS NA PLAŽI: Tigrica zatezala kupaći i mamila uzdahe muškaraca

Tenis -

Jedna od najlepših teniserki na svetu Eženi Bušar ponovo je u centru pažnje. Razlog nisu sjajne partije na turnirima, već njen seksepil i pojava na peščanim plažama Majamija.

Eženi Bušar
foto: Printskrin

Lepa Kanađanka žari i pali na Floridi u kariranom plavom bikiniju. Eženi Bušar uživala je u društvu nepoznatih muškaraca, što je ovekovečio paparaco engleskog tablioda "The Sun". Prema navodima tog engleskog lista, Eženi se mazila sa jednim od momaka, a potom je celo društvo završilo u obližnjem suši restoranu.

A, na fotkama koje je objavila na Instagramu vidi se kako zateže kupaći - to je izazvalo lavinu komentara.

Eženi Bušar (28) ima 2,3 miliona pratilaca na Instagramu. Najveći uspeh u karijeri joj je finale Vimbldona 2014. godine koje je izgubila od Petre Kvitove (0:6, 3:6). Kanađanka je zvanični poslednji meč odigrala 17. marta 2021. u Montereju, gde je izgubila od Žu Lin u dva seta.

Više od godinu dana nakon poraza u Meksiku, Eženi Bušar konačno se vratila na teren na WTA turniru kategorije 125, u Vankuveru. Nažalost, na svom debiju poražena je od Holanđanke Arijano Hartono sa 2:6, 2:6.

Nekoliko dana pre početka turnira Bušarova je uživala na sunčanoj Floridi u muškom društvu. Ove godine odbila je da igra na Vimbldonu, koji je osvajala kao juniorka, uz obrazloženje, da nema potrebe da se pojavljuje u Londonu, jer grendslem ne donosi bodove.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track