ON JE PRAVO ČUDOVIŠTE: Prvi čovek poljskog tenisa optužen za VIŠESTRUKO seksualno zlostavljanje!
Foto: Printskrin

jezivo

ON JE PRAVO ČUDOVIŠTE: Prvi čovek poljskog tenisa optužen za VIŠESTRUKO seksualno zlostavljanje!

Tenis -

Miroslav Skripčinski predsednik Teniskog saveza Poljske optužen je za seksualno i fizičko zlostavljanje maloletnih teniserki, kao i fizičko i mentalno zlostavljanje svoje dve ćerke, bivše žene i tašte.

Prema navodimapoljskog “Oneta”, čovek koji je na čelu Teniskog saveza Poljske od 2017. godine, tereti se za niz užasnih nedela od kojih su neka ovekovečena fotografijama.

Skripčinski je bivši muž Renate Skripčinski, najbolje poljske teniserke iz osamdesetih godina prošlog veka.

“Onet” je do prvobitnih informacija došao preko bivše tašte Miroslava Skripčinskog, Sabine V, koja je novinarima tog portala detaljno govorila o tome kako je Miroslav mentalno i fizički zlostavljao nju, njenu ćerku Renatu, kao i svoje dve ćerke.

Skripčinski se oglasio za potrebe članka i porekao da je ikada koristio nasilje i nazvao Sabinu V. “mentalno bolesnom”. Osim toga, Skripčinski je naveo da su napad na njega orkestrirali ljudi koji ne vole činjenicu da je on uspešan kao prvi čovek Saveza.

Iga Švjontek
foto: AP

Neki od bivših saradnika Skripčinskog izjavili da su često mogli da vide kako je bio strog, ali da ne veruju da je ikada koristio silu.

Zanimljivo je da ovakve šokantne vesti dolaze u vreme velikog prosperiteta poljskog tenisa gde je Iga Švjontek je u tekućoj godini ubedljivo najbolja teniserka sveta i uzrok velike radosti tamošnje publike.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track