RODŽERE, GDE SI SAD, NEMA TE?! Federer je Rafu DIZAO u nebesa, Mesiju se divio - a kada je Novak postao NAJBOLJI ikada, onda ĆUTI!
Foto: AP

sada ćuti

RODŽERE, GDE SI SAD, NEMA TE?! Federer je Rafu DIZAO u nebesa, Mesiju se divio - a kada je Novak postao NAJBOLJI ikada, onda ĆUTI!

Tenis -

Gotovo da ne postoji osoba iz javnog života koja nije čestitala Novaku Đokoviću na osvojenoj 23. gren slem tituli!

Sportisti, glumci, pevači, političari... svi su stali u red da čestitaju srpskom asu na ogromnom podvigu, ali samo jedna osoba ćuti.

I to proslavljeni teniser, Rodžer Federer, što je mnoge zaprepastilo. Podsetimo, i najveći rival srpskog tenisera Rafael Nadal odmah odmah se oglasio i čestitao Novaku na velikom uspehu.

Federer sada ćuti, a kada god je Rafa osvajao trofeje pisao je Švajcarac čestitke i isticao koliko je veliki prijatelj sa Špancem.

Da podsetimo, Rafael Nadal je 2020. godine u finalu Rolan Garosa pobedio Novaka Đokovića, i odmah nakon meča, Federer je čestitao velikom rivalu.

"Oduvek sam imao samo najveće poštovanje za mog prijatelja Rafu kao osobu i kao šampiona. Kao moj najveći rival tokom mnogo godina, verujem da smo jedan drugog naterali da budemo bolji teniseri. Zato je velika čast da mu čestitam na njegovom 20. grend slemu. To je posebno neverovatno pošto sada on ima trofej Rolan Garosa 13 puta, što je jedno od najvećih dostignuća u sportu. Čestitam i njegovom timu, pošto ovako nešto niko ne može da postigne sam-. Nadam se da je 20. trofej samo još jedan korak u nastavku puta za obojicu. Svaka čast Rafa, zaslužio si", napisao je tada entuzijastično Federer.

Takođe, velike reči je uputio i Lionelu Mesiju, kada je Argentina osvojila Svetsko prvenstvo.

"Bajka za Argentinu! Iznova i iznova je Lionel Mesi redefinisao veličinu. Privilegija je gledati te, čestitke Leu i Argentini. Specijalno i istorijiski", napisao je tada Federer.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track