Đoković: Ferguson je legenda

Novak sa srpskim novinarima ćaskao o fudbalu

Đoković: Ferguson je legenda

Tenis -
Upoznao sam Fergija, to je pravi gospodin, ostavio je veliki trag u fudbalu

Igra tenis kao car, ali mnogo voli i najvažniju sporednu stvar na svetu.Poznato je da je Novak Đoković veliki ljubitelj fudbala. Najbolji teniser planete se u pauzi turnira u Rimu osvrnuo na odlazak menadžera Mančester junajteda Aleksa Fergusona u penziju.- Iz moje perspektive sportiste, Ferguson je održao dirljiv govor pred 70.000 ljudi i bilo je veoma lepo gledati taj emotivni trenutak. Svi mi znamo kolika je on legenda i kakav je trag ostavio u istoriji fudbala - rekao je Đoković.Srpski teniser imao je priliku da se vidi i upozna s legendarnim Škotom u Londonu.- Imao sam tu čast da ga upoznam pre dve godine. Vrlo otmen gospodin, drži se čvrsto. Tad je sedeo pored Arsena Vengera, velikog i ljutog rivala. Bilo je interesantno to videti - opisao je Nole njihov susret.Srpski teniser istakao je da mu je drago što je Monako, klub iz grada čiji je stanovnik, ponovo u prvoj ligi Francuske.- Ne znam da li Murinjo dolazi u Monako. Klub ima veliki budžet, dolaze kvalitetni igrači. Nisam upoznao predsednika, ali smo u kontaktu preko poznanika i verujem da ćemo se uskoro sresti. Koristim svaku priliku da gledam utakmice Monaka pošto živim tamo. Nadam se da će napraviti dobar tim - zaključio je Đoković.

Noletov idol... Aleks Ferguson
Noletov idol... Aleks Ferguson

Pošto niko nije ubacio kuglu, proglašen je remi...
Pošto niko nije ubacio kuglu, proglašen je remi...

Novinari iz Beograda, mama mia!Novinar Kurira u plejers laundžu hteo da intervjuiše Kristijana Vijerija, ali Italijan nije bio raspoložen. Pokušaji su bili intenzivni, međutim, čuveni Bobo nije hteo da promeni mišljenje.- Novinari iz Beograda, mama mia! Ne, ne, nemojte, molim vas. Stvarno nisam raspoložen - odgovorio je Vijeri.

Razbija sve tenisere, ali ne i Kurir!Novak je još jednom pokazao zašto je najbolji. Iako je je igrao meč protiv Alberta Montanjesa, a nakon toga imao snimanje u studiju, odlučio je da sa srpskim novinarima igra bilijar.- Ajmo, ko želi da mi se suprotstavi i odigra jednu partiju sa mnom? - upitao nas je Nole.Novinar Kurira prvi mu je izašao na crtu, iako se mora priznati da nije neki majstor u ovom sportu.- Što su ovako male rupe, kao da igramo snuker - dobacio je Nole.Međutim, partiju nismo završili zbog Noletovih obaveza, ali Kurir je izvukao nerešeni rezultat. Malo li je?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track