NEMANJA VIDIĆ: Nadam se pobedi Novaka Đokovića
Foto: Reuters

NEMANJA VIDIĆ: Nadam se pobedi Novaka Đokovića

Tenis -
Srpski fudbalski internacionalac ponosan na svog sunarodnika

VIMBLDON - Srpski internacionalac Nemanja Vidić otkrio je u razgovoru za Dejli mejl da je veoma ponosan na sunarodnika Novaka Đokovića i da se nada da će pobediti u velikom finalu ovogodišnjeg Vimbldona.

"Veoma sam ponosan na Novaka Đokovića. Tenis gledam zbog njega. On nije učinio mnogo samo za tenis u Srbiji, nego je pomogao mnogim ljudima kroz humanitarni rad. Legenda je u mojoj zemlji i veoma poznat u celom svetu. Prihvatam da je Aleks pristalica Marija, ali znam i da je veliki sportista. Poštuje svakog vrhunskog sportistu, zbog žrtvi koje je podneo u životu i svega što je tokom karijere uradio. Novak je definitivno jedan od njih", rekao je Vidić.

Vidić je, zajedno sa bivšim trenerom Aleksom Fergusonom, gledao meč između najboljeg svetskog tenisera i Tomaša Berdiha.

"Ferguson obožava Marija. Rekao sam mu da bi bilo odlično da se u finalu sastanu Novak i Mari. Složio se sa mnom. Teniseri su dobri prijatelji. Meč će biti sjajan. Naravno, nadam se pobedi Novaka. Biće baš zabavno. Očajnički želim da pobedi Novak, pa sledeći put kada sretnem Fergusona imaćemo o čemu da pričamo, ponovo o tenisu, naravno", bio je odlično raspoložen Nemanja Vidić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track