BANE SVIM SRCEM UZ NOVAKA: Potvrdio je svoju veličinu
Foto: Getty

Prisustvovao Gala večeri

BANE SVIM SRCEM UZ NOVAKA: Potvrdio je svoju veličinu

Tenis -
Ovaj događaj samo još jednom potvrđuje veličinu Novaka Đokovića

LONDON - Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije i fudbaler Čelsija, Branislav Ivanović, prisustvovao je humanitarnoj večeri koju je u dvorani "Roundhouse" u severnom Londonu organizovala Fondacija Novak Đoković.

"Za mene je velika čast i zadovoljstvo što sam ovde. Ovaj događaj samo još jednom potvrđuje veličinu Novaka Đokovića. Kada pogledate ove ljude okolo, vidite koliko je on ustvari veliki. Posle finala Vimbldona je organizovao ovako nešto. Prikupiti novac je uvek teško i to je još jedan njegov potez za pohvalu", rekao je IvanovićKapiten reprzentacije Srbije nije pravio društvo Vidiću na tribinama Vimbldona, međutim, bio je opravdano odsutan."Doleteo sam u nedelju u London, pa nisam stigao, ali bio sam svim srcem uz Noleta. Ja njega podržavam bez obzira da li ga gledam ili ne."

Ovom glamuroznom događaju u Londonu, na kojem je prikupljeno 1,2 miliona funti (1,4 miliona evra) za pomoć ugroženoj deci u Srbiji, prisustvovali su domaćini večeri Kejt Hadson, Naomi Kembel, Boris Beker i Goldi Hon, vojvojtkinja od Jorka i globalni ambasador NDF, Sara Ferguson, kao i predsedavajući humanitarne svečanosti, Milutin Getsbi, koji je kao i mnoge ugledne zvanice prošetao zelenim tepihom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track