ŠOUMEN: Nole zabavljao svetske zvezde na humanitarnoj večeri
Foto: Getty

Gala veče

ŠOUMEN: Nole zabavljao svetske zvezde na humanitarnoj večeri

Tenis -
Brojne zvanice pozirale su fotografima na zelenom tepihu, koji asocira na tensiki teren.
1 / 12 Foto: Getty

LONDON - Najbolji svetski teniser Novak Đoković priredio je spektakularno humanitarno veče i tom prilikom skupio 1,4 miliona evra za pomoć ugroženoj deci u Srbiji.

Pored oficijelnog dela, mnogobrojne svetske zvezde našle su vremena i za zabavu, a kao i uvek, Novak Đoković se pokazao kao izuzetan domaćin i odličan šoumen.

Na događaju održanom u ponedeljak veče pojavile su se zvezde A liste, predvođene supermodelom Naomi Kembel (Naomi Campbell), glumicom Kejt Hadson (Kate Hudson), koja je došla sa majkom, legendarnom Goldi Houn, zatim Vojvodkinja Sara Ferguson sa ćerkama, Boris Beker (Boris Becker) sa surpugom i Džerard Batler (Gerard Butler), koji je zbog Vimbldona doputovao u Englesku.

Opširnije o listi gostiju OVDE i OVDE

Jelena se odlučila za zanimljivu večernju haljinu na sa teget belim prugama i teget clutch torbom. Naomi je obukla seksi gotik haljinu sa karnerima, dok je Kejt Hadson bila u drapiranoj haljini, ukrašenoj dragim kamenjem. Veče je započelo na zelenom tepihu, a završeno je u opuštenoj atmosferi i uz puno smeha.

Pogledajte video-galeriju sa ove humanitarne večeri.

http://www.youtube.com/watch?v=sOKAeRnYX6k
http://www.youtube.com/watch?v=DD8JNRxoVVI
http://www.youtube.com/watch?v=NQlbII3ACJw

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track