FARMA PREGLED DANA Jelena: Čupo i ja smo zajedno!

Priznala

FARMA PREGLED DANA Jelena: Čupo i ja smo zajedno!

Stars -
Na Farmi mi jesmo zajedno i par, ali šta će biti kad izađemo ne znam. To ćemo videti. Kakva sam ja na sastancima, to će morati da prihvati. Sto puta sam mu rekla da me ne kritikuje, rekla je rediteljka

Di-džej Marko Vanila pričao je farmerima kako izgledaju žurke koje on radi, što je Akija Markovića prilično insprisalo, pa mu je predložio zanimljivu ideju.

Naime, Aki se našalio sa Markom i rekao mu kako bi muzičar komotno mogao da radi samo "ženske" žurke na kojima bi se skidao te tako zabavljao devojke.

"A ko hoće posle nastupa to ima cenu", dodao je duhoviti pevač.

21.18 - Divna je pitala Jelenu kako se oseća dok vrši veliku nuždu pored muškarca

Jelena nije želela da odgovori. "Sa lažovima ne pričam"

Sloba je pitao Ivana da li su se on i Sara poljubili.

"Da, više puta, više dana", rekao je Ivan.

Sara je dobila isto pitanje "Kada bih ja sada rekla ne, taj odgovor nije očigledno zadovoljavajući pa ću reći da, pošto ste me sto puta pitali"

Natala je opšta svađa zbog ovog pitanja, ubacila se i Divna koja je rekla da Ivan nije džentlmen.

"Ti si morao da kažeš, zamisli Igra istine, kakav si to muškarac. Jedva si čekao da da te pitaju to, zato što si ljubomoran na njega", rekla je Divna.

21.10 - Lepi Mića kaže da ga nije pogodilo to što je sluga već način na koji je to rekao.

"On je meni tu napravio neki uvod, kao ja sam super, sve najbolje, pa mi rekao da sam sluga. Hteo je da vidim kako ću da reagujem", rekao je Mića.

Saru je pogodilo to što je Marko rekao da ne poštuje starije.

"Ja sam sluga pa sam sluga. I dalje ću raditi sve što treba. Moje vaspitanje mi ne dozvoljava da sedim i gledam kako starije žene rade", rekal je Sara

20.56 - Marko i Marko Vanila

"Vidiš bre šta se dešava, sve neki parovi oko nas, a ti i ja vreme provodimo u štali", rekao je Vanila.

"Ja sam bacio oko na Zuzi, tako da od mene možete svašta da očekijete uskoro. Biće skandal", našalio se Vukota. Marko Vanila je rekao da se i njemu Zuzi svidela. Oni su se složili da je nabolje prošao Čupo.

"Mi smo bbre ovde najgore prošli, svi su našli ribe. Mi ćemo da sačekamo da neko od njih ima seks, pa da gledamo", predložio je Marko Vukota.

20.54 - katarina i Boris komentarišu svoj odnos

"Mi smo samo prijatelji, volim da provodim vrem sa njim. To što se poljubimo ili zagrlimo to je drugarski", rekla je Kaća. Boris je rekao da mu je mnogo lakše uz nju na Farmi. Oboje su se složili da su samo prijatelji.

20.52 - Edin i Jelena su komentarisali svoj odnos

"farmeri mogu da mislie šta hoće i da nas ogovaraju. Samo mi znamo šta se dešava mešu nama", rekla je Jelena Jovanović.

"Ne vidim kome je to zanimljivo što nas dvoje provodimo vreme zajedno, ali farmeri pričaju o tome.", rekao je edn

20.39 - Lepi Mića kaže da je on glavni "krivac" za Mikijev i Džidžin odnos

"Odnos Džidže i Mikija je moje delo. Ja sam to namirisao da će biti nešto. Siguran sam da će nešto lepo biti napolju, on je kao medvedić sa njom , sve joj ugađa, inače je Miki jedna džukela. Meni se čini da on nju voli", rekao je Lepi Mića.

Divni se oni sviđaju kao par, ali smatra da će on morati neke stvari da promeni.

Miki i Džidža su sedeli u dvorištu, on je rekao da se jedino oni vole.

"Mi imamo odnos kao brat i sestra, noge glava, jako je glupo da se u rijalitiju ljubakaš sa nekim iako ti se neko sviđa", rekao je Miki

"Meni je Miki super drug i kao ludi brat, ali stvarno je glupo u rijalitiju nešto pokušavati", rekla je Džidža.

"Meni se stvarno ona sviđa, ali mi smo dva različita sveta, ona žena juri karijeru, a ja bicikl. A i kad izađem biću popularan pa će me juriti ribe", rekao je Miki.

20.36 - Aki komentariše Saru i Ivana

Kad sam izašao sa Farme video sam u novinama da je Ivan zaljubljen u Saru, ali to ne zavisi od njega već od nje. Ne očekujem da će biti neprijatnih situacija sa Ivanom, jer nisam ušao ovde da bi se sa njim borio oko Sare", rekao je Aki

20.32 - Sara i Ivan komentarišu svoj odnos

"On meni odgovara ikao čovek, ja njemu mogu da sve kažem i da se isplačem, ali ne želim ništa dublje, a ljudi ovde non-stop komentarišu", rekla je Sara. ivan je prokomentarisao da onda mora da obrati pažnju šta radi ako neće da se komentariše.

"Ja ih se ne bavim njima, ali vidim da se taj odnos malo ohladio, Ivan je u pitanju, verovatno zbog časti, ne znam", rekao je u intervjuu Marko Vukotić. Romana je takođe u intervjuu prokomentarisala da Sara ne zna šta hoće.

20.28 - Marko Vukota i Divna komentarišu Saru.

"Glupira se, ne mogu da verujem šta radi", rekao je Vukota i dodao "Mi manekeni nemamo toloko medijske pažnje, ja sam proglašen za manekena godine, dobijao sam neke nagrade, nije baš da nemam ništa iza sebe, a Sara nema baš ništa. Razumem ja nju da ona sad hoće medijsku pažnju, ali ovako je jako glupo. Ona je ovde skoro najmlađa, a toliko je histerična i svađa se sa starijima.", rekao je Marko.

Divna je prokomentarisala da ona nije glupa.

"Možda nije glupa ali je bezobrazna i nevaspitana. Nikad nisam video da se neko sad zaljubi u ovog, sad u onog", pričao je marko.

20.08 - Čupo je mesio hleb, dok mu je Jelena pomagala, međutim pevač je non-stop pridikovao rediteljki.

"Ja ne bih mogla da budem sa nekim ko me stalno kritikuje", rekla je Jelena. Ona je, naime želela da joj kažeda su zajedno spremili hranu, ali Čupo je rekao da ne može da laže.

"Neću da lažem, nismo zajedno spremali hranu. Ti si bolesna", rekao je Čupo. On ju je zamolio da opere šerpu, ali ona nije mogla jer je povredila prst. "Daj mi da mesim", rekla je rediteljka.

"Ne može, operi ruke. kako možeš da mesiš, a ne možeš da opereš šerpu", pitao ju je Čupo.

Jelena je u intervjuu rekla da su ona i Čupo par.

"Na Farmi mi jesmo zajedno i par, ali šta će biti kad izađemo ne znam. To ćemo videti. kakva sam ja na sastancima, to će morati da prihvati. Sto puta sam mu rekla da me ne kritikuje. Može da me prihvati ovakvu kakava jesam ili da me ne prihvati".

Čupo je rekao da su oni kao pas i mačka, ali da se vole.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track