MILIĆ VUKAŠINOVIĆ: Imao sam seks sa majkom i ćerkom!
Foto: Dragan Kadic

U parku izgubio nevinost

MILIĆ VUKAŠINOVIĆ: Imao sam seks sa majkom i ćerkom!

Stars -
Najviše volim da mi seks bude vođenje ljubavi, a za to je potrebna povezanost mentalnih sklopova, podjednaki erotski naboj i podudarni bezobrazluci sa partnerkom

Milić Vukašinović otkrio je da je ljubav prvi put vodio u sarajevskom parku sa prostitutkom, i to kada je imao 12 godina! Najinteresantniji seks imao je u Italiji, sa majkom i ćerkom, takođe prostitutkama, i to - u vodi!

"Sa jedanaest godina mi se dogodila prva erekcija, a prvo pravo seksualno iskustvo sam doživeo sa 12 godina sa prostitutkom u Velikom parku u Sarajevu. Zajedno smo otkrivali čari vođenja ljubavi", kaže iskusni zavodnik koji, kada su poze u pitanju, nema dileme, jer kada naboj oslabi, poze se menjaju.

"Razmišljanje o pozama u seksu i potreba za promenom se javljaju kada seksualni naboj između partnera oslabi, a dok je intenzivan, ljubav se vodi na obostrano zadovoljstvo bez razmišljanja o pozi - ističe rokenrol zvezda, koja je probala vođenje ljubavi na najneobičnim i najinteresantnijim mestima.

"Najinteresantnije je bilo u vodi, u Italiji, sa mamom i ćerkom prostitutkama. Najviše volim da mi seks bude vođenje ljubavi, a za to je potrebna povezanost mentalnih sklopova, podjednaki erotski naboj i podudarni bezobrazluci sa partnerkom i onda je dominacija u vođenju ljubavi obostrana. Kao mlad probao sam sve i opet bih", rekao je doktor za rokenrol.

"Više puta sam probao seks sa svingerima. Dobro je to iskustvo. Nađu se parovi koji se dopadaju jedni drugima i onda je to raj", rekao je Milić, a što se seksualnih pomagala tiče, za sada mu ne trebaju.

"Dok mi mentalni sklop funkcioniše, funkcionisaće i alatka, a kad prestane tu ni Bog ne pomaže, a kamoli pomagala", završio je.

Suzi je živa vatra u krevetu! Kada je reč o Milićevoj supruzi Suzani, za nju ima samo reči hvale."Moja ljubav sa Suzanom traje već dugo i samim tim se odlično poznajemo i slažemo u krevetu. Ne bih volelo previše da iznosim u javnost našu intimu, ali ću vam rado otkriti da je Suzi u krevetu živa vatra", uz osmeh kaže Milić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track