SARINA MAMA: Ne znam zašto se ljubila, kajaće se zbog toga!
Foto: Aleksandar Jovanovic

Tvrdi da nije zaljubljena u Ivana

SARINA MAMA: Ne znam zašto se ljubila, kajaće se zbog toga!

Stars -
Žao mi je što je Sara sebi to dozvolila. Sigurno se nije zaljubila. Pogotovo ne u Ivana. Imala je divnog dečka Baneta pre nego što je ušla na Farmu i ja bih volela da ostanu zajedno, kaže Rosita

Pevačica Rosita Trajanović, majka Sare Trajanović kaže da se njena ćerka sigurno nije zaljubila na Farmi, kao i da bi je sigurno iskritikovala zbog ljubljenja s Ivanom i Akijem.

"Ne znam zašto je sebi dozvolila ta dva poljupca. Da li je dobila zadatak, da li je to njena igra ili taktika, ne znam. Sigurno se nije zaljubila. Pogotovo ne u Ivana. Imala je divnog dečka Baneta pre nego što je ušla na Farmu i ja bih volela da ostanu zajedno", priča Rosita, koja nastupa u kafanama i na splavovima.

Ona napominje da bi ipak izgrdila Saru zbog njenog ponašanja u Lisoviću i na pitanje da li bi više volela da njena ćerka bude s Akijem ili Ivanom, odgovorila je:

"Volela bih da to bude Bane. Žao mi je što je Sara sebi to dozvolila. Kao majka uvek ću je podržati, ali kad bih mogla sad da popričam s njom, iskritikovala bih je i rekla bih joj da to ne radi. Mislim da će se kajati zbog toga što je uradila".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track