PREGLED DOSADILA MU: Čupo se krije od Jelene!

Neće da se druže

PREGLED DOSADILA MU: Čupo se krije od Jelene!

Stars -
Rediteljkin dečko na Farmi je počeo da se krije od nje

Jelena Golubović tražila je Čupu po imanju, ali nije uspela da ga nađe jer su ga sakrili Šeki Turković i Igor Starović.

Rediteljka je tražila po kući i dvorištu svog dečka na Farmi - Čupu, ali on izgleda ne može više da provodi vreme sa njom. Naime, on je pričao sa Igorom Starovićem i Šekijem Turkovićem kada je čuo da ga rediteljka zove, a onda se sakrio.

"Evo je ide ovamo, pomeri se malo, videće te", pričao mu je Igor.

Jelena je želela da mu opere stvari, ali i da ga ubrza, da bi se okupao pre "ovih što čiste go**a", rekla je rediteljka koja nije uspela da pronađe svog dragog.

FARMU UŽIVO MOŽETE GLEDATI OVDE.

21.36 Boris je rekao Katarini da završavaju svaku priču. "Treba da pređemo na viši nivo", rekao je maneken, ali se onda predomislio. "Da stavimo sve na pauzu i da vidimo kako će sve izgledati posle mesec dana. Ako ovako bude posle mesec dana, to će onda biti prava stvar", sklopio je Boris priču, a Katarina nije mogla da veruje.

"Ako pravimo pauzu mesec dana, mi završavamo svaki kontakt.", rekla je Katarina, a Boris se smeškao sve vreme.

21.25 Farmeri su imali suđenje. Zadruga im je predstavila nekoliko slučajeva i oni su na kraju dobili sokove i slatkiše.

21.10 Zadruga Jeleni ne da da spava u trpezariji. Miki se ponudio da joj opere posteljinu, ali ona je želela da prvo neko otvori prozor, pa da joj onda Miki opere posteljinu.

21.07 Miki je mazio Džidžu po obrazu i nešto joj šapnuo. Ona je pitala "A zašto ja?"

"Mala moja. Slušaš bezveze muziku, ali si dobra ti.", rekao je Miki nežno.

21.04 Boris i Kaća su pričali. "Nisam bio grub prema tebi. Nisam hteo da te upetljam u ovo. Ne znam šta sam odlučio, videću sutra ujutru. Ja tebe nisam isključio iz svog života, nego mi je trebalo malo da se iskuliram", rekao je Boris Katarini.

"Ja kad se loše osećam prvo dođem kod tebe. Ja ti pričam nešto, ti samo kažeš dobro, dobro i odeš", žalila se Katarina.

"Ti si žensko, ja sam muško. Ti si legla sama i ja sam došao kod tebe. Mahinalno sam sklonio ruku. Ja sam tu za tebe, ti si tu za mene. Uvek ću te paziti ovde.", opravdavao se Boris.

21.02 Ivan Marinković pričao je sa Suzanom Perović. "Ja ne mogu da definišem Mikija i Miću. Oni ništa ne rade", rekao je Ivan.Mića je bio šokiran tom Ivanovom izjavom. "Šokiran sam izjavom Ivanovom. On me odlično zna i ne znam zašto tako priča."

Miki je ispričao da Ivan nije normalan i ne zna zašto je rekao da oni najmanje rade.

20.45 Divna je pričala da Jelena od sebe pravi žrtvu i da svi treba da je ignorišu. "Bežite glavom bez obzira! Mislim da ćemo tako sprečiti dodatno ludilo, pošto nam je ionako ovde teško. Mi smo ovde da igramo igru, ona jedina uživa u ovoj igri ovde", rekla je Divna.

Jelena je rekla da su njeni roditelji ponosni na nju. "Kad sam čula da je Divna mogla da polomi nogu, ja sam počela i da jedem i ona za mene je neprimetna", izjavila je rediteljka.

Ona je u momentu odlučila da poljubi Marka Vukotića i to u usta. "Rekao sam ti da imaš dobre bradavice, ali ne treba da me ljubiš", rekao joj je Marko, a ona mu je pružila ruku u rekla da nije to pravi boljubac "žvaka".

20.36 Marko rekao da hoće da nađu rešenje. Crni je okrivio Jelenu za sve i rekao da Jelena nema granicu kada je u pitanju "davljenje" nekoga.

20.33 Jelena je uzela jaja. Kod nje je došao Šeki i ona ga je uslovila da čim joj se opere posteljina da će im dati jaja. "Posteljina mi je cela prljava i umazana. Ja sam slaba i ne mogu da operem. Neću dati jaja dok neko ne prizna"

Miki je nagovarao Slobu da Jeci polomi jaja sva. Namamili su je time da treba da se dogovore oko svega. Sloba je prišao i udario je po jajima i njoj su se sva jaja razbila. Miki je konstatovao da je mnogo bolje da se to polomi. "Bolje da polupamo 5 jaja, nego da nas ti uslovljavaš jajima."

20.26 Proka je došao kod farmera i dao Ivanu, Crnom i Borisu da očiste WC. Crni je rekao da mu se ne čisti WC. "Ja ću povraćati sigurno", rekao je Ivan, a Crni je rekao da ga ne zanima koja će kazna biti i da neće hteti da radi ovaj zadatak.

20.14 Miki i Džidža su razgovarali o Vajsovom "obredu". Oni su pričali kako je Vajs zapalio sveću svojoj pokojnoj tetki, i pored toga stavio kafu i vino. "To nije nadgrobno mesto! Isuse Hritste", krstila se Džidža.

Vajs je kasnije u intervjuu zaplakao. "Gledao sam da ne uznemirim ostale farmere. Biću dobro ja, ona bi to tako želela", jedva je izustio Vajs.

20.11 Jelena i Čupo su pričali o svojoj vezi. "Kako si mogao tako brzo da se odljubiš tako?", pitala je Jelena Čupa, a on je rekao da se brzo zaljubio, pa se brzo odljubio.

Rediteljka je nastavila sa pitanjima.. "Što me nisi branio kad su mi stavili jaja u krevet?" Čupo se pravio lud i rekao joj da njoj samo seks prija. "To ti izbacuje negativnu energiju".

Jelena je izjavila da ono što su oni imali nije pravi seks, a on rekao da se ničega ne seća.

20.09 Simonida je napala Svetlanu da je ona ogovarala to što je Simonida bolesna. "Ti si ismevala to što sam ja bolesna. Rekla si da sam bolesna, a da se smejem." Jelena je demantovala i rekla da to nije ogovaranje.

20.07 Jelena je pričala kako joj je neko stavio jaje u slamaricu, u krevet, ali sva razbijena jaja i ona se umazala. Rediteljka je optužila Ivan i posvađala se žestoko sa njim, ali je on demantovao to.

Suzana pitala Ivana da li je stavio jaja, ali on je rekao da to uopšte nije uradio, ali je Edin rekao da je Miki to sve smislio.Edin je ispričao da je video da su Boris i Kaća čekali da svi zaspu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track