Crni: Sutra počinje četvrti svetski rat na Farmi!

Nakon čitanja negovog pisma

Crni: Sutra počinje četvrti svetski rat na Farmi!

Stars -
On nije otkrio ko će biti gazda, ali je najavio rat: Sutra počinje četvrti svetski rat nakon čitanja mog pisma

Pevač Dragan Krstić Crni večeras je napustio imanje, a u intervjuu je otkrio voditeljki Aleksandri da će sutra nakon čitanja njegovog pisma početi rat na Farmi.

"Zbunjen sam jako", rekao je Crni kada je ušao u studijo i dodao da se oseća kao da je došao sa druge planete. Aleksandra je rekla da nije bio dugo, tek 28 dana.

"Nije dugo, ali ko je okusio i dva dana tamo zna kako je. Čudno je, mnogo ljudi konstantno tamo priča još i čavka", rekao je Crni i dodao da će mu trebati vremena da zaboravi "čavkin glas", misleći na Jelenu Golubović.

"Postoje ljudi, mislim i na žene, koji su možda mogli da izađu pre mene", rekao je. On tvrdi da je na Farmi pokazao svoje pravo lice. "Možda sam bio malo povučen, zbog porodice, često sam išao sam da šetam", rekao je.

Aleksandra kaže da se stekao utisak da je imao "kratak fitilj i da je bio agresivan".

"Kratak fitilj ima Mića 24 časa, zar nije tako", rekao je pevač i dodao da mu se ne čini da se "pecao" na Jelenine provokacije.

"Ona nije prestajala da priča, još u hotelu sam je čuo kako je non-stop pričala. Kad sam došao na imanje, ja sam je odmerio, jer nisam mogao da verujem da žena od 34 godina to priča i ona me je tada nazvla 'mračni' ", objasnio je i nastavio da su farmeri mnogo teže reči upotrebljavali.

"Ja sam govorio svrako, čavko, ne mislim da sam agresivan", rekao je i dodao. "Zamerio bih sebi što nisam imao taktiku", kaže pevač i dodaje da će mu možda zbog toga biti krivo "Ušao sam kao mula, mula"

On nije otkrio ko će biti gazda, ali je najavio rat: "Sutra počinje rat nakon čitanja mog pisma".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track