SAMO SE IGRALA: Jelena tvrdi da kafa kojom je polila Čupu nije bila vrela!

Nije zlonamerna

SAMO SE IGRALA: Jelena tvrdi da kafa kojom je polila Čupu nije bila vrela!

Stars -
Kakva vrela kafa, ta kafa je bila skuvana pre 10 minuta, a svi znamo da se kafa ohladi za pet minuta. Ja hoću samo da se igram", rekla je Jelena

Rediteljka Jelena Golubović tvrdi da nije htela da povredi Čupu kada ga je polila kafom i ona smatra da kafa uopšte nije bila vrela jer je bila skuvana deset minuta pre polivanja.

"Meni ne trebaju pare, vile, stanovi, ništa, samo muškarac koji ima veća m**a od mene. I kakva vrela kafa, ta kafa je bila skuvana pre 10 minuta, a svi znamo da se kafa ohladi za pet minuta. Ja hoću samo da se igram", rekla je Jelena i dodala da su je farmeri okarakterisali da je ljubomorna na Divnu

"Divna je pokušala da zavede prvo Marka, pa je onda postala dobra sa Edinom, a na kraju je prišla Čupi i rekla mu kako ima divnu kosu. Ona je smešna, a meni je sve ovo igra i došla sam da se igram", rekla je Jelena.

Kontroverzna farmerka je rekla da je htela da nekome naudi da bi ona to uradila na originalniji način i navela je da je mogla da uzme makaze i da nekome odseče kosu.

Da podsetimo, Golubovićeva je juče Čupu polila vrelom kafom jer je on masirao Divnu Karleušu, sa kojom je ona u lošim odnosima. Zbog ovog gesta glumica je kažnjena time da provede veče u izolaciji. Danas je napustila kuću za izolacije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track