MOGLA DA SLOMI KIČMU: Jelena izmakla Simonidi stolicu!

Gruba šala

MOGLA DA SLOMI KIČMU: Jelena izmakla Simonidi stolicu!

Stars -
Jelena Golubović je izmakla stolicu Jutjub zvezdi i da nije bilo Šekija Simonida bi pala na leđa

Jelena Golubović grubo se našalila sa Simonidom i izmakla joj stolicu da je Jutjub zvezda mogla da se povredi. Igrajući igru istine Simonida je postavila Marku Vanili pitanje i kada je htela da sedne Jelena Golubović joj je izmakla stolicu i da nije bilo Šekija Simonida bi pala na leđa i povredila se. Jutjub zvezda se uplašila, čak je od pretrpljenog straha i stresa počela da plače.

"Šta radiš?! Hoćeš da slomi kičmu?! To uradi Mikiju, a ne Simonidi. Šta da je pala i udari glavom", viknula je Sara.

"Molim da se Jelena Golubović udalji sa sastanka", tražila je gazdarica Divna od Zadruge. Marko Vanila se toliko iznervirao da je zahtevao od nje odgovor od Golubovićke zašto je htela da joj slomi kičmu.

Uneo se Jeleni u lice, ali ga je Lepi Mića odvukao od nje i smirio ga.

"Molim Zadrugu da pošalje instrukcije šta ćemo dalje jer kada je Simonida htela da sedne Jelena joj je Jelena Golubović izmakla stolicu i da nije bilo Šekija slomila bi se ovde. To možda jeste klinački i duhovito, ali to je bilo u osnovnoj školi. Bili smo mali lagani i nismo znali šta je strah i kako je pasti u prazno. Ovo je slično fizičkom kontaktu", rekla je gazdarica Divna.

Igra istine je nastavljena, Jelena Golubović nije napustila igru, Simonida se dobro osećala, a farmeri su na kraju kao nagradu dobili keks, oko kojeg su se posvađali.

16.17 - Ivan i Čupo su se posvađali, Marinković je rekao pevaču da je narkoman

"Alo bre, budalo, svi znaju da si narkoman, non-stop se treseš",rekao je Marinković

"Ja nikada nisam ni probao drogu. Ti si narkoman", uzvratio je Čupo.

"Ja sam sportista, nikad kod lekara nisam bio", hvalio se Ivan

16.12 - Zorica se požalili da farmeri kriju med

"Samo želim da obavestim Zadrugu neko krije med. Pre nekoliko dana, ja sam sasvim slučajno videla pola tegle meda na kredencu, a znam da ste sa pijace doneli dve tegle. Isto i za kreme. Pet krema je bilo, sad nema nijedne. Da vretite kreme i izvadite med iz šteka", rekla je Zorica.

11.00 - Gazdarica Divna i sluge Šeki i Kaća doneli su sa pijace brdo hrane. Divna je rekla da je oduševljena Prokom jer im je veoma pomagao da dobiju što više namirnica.

"Proka nam je mnogo pomogao. Oduševio me je", rekla je Divna, a Kaća je dodala da su morali da jedu kolače da bi dobili hranu.

http://www.youtube.com/watch?v=s6OkKdqRWJY

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track