FARMA 32. DAN LJUBAV POBEDILA: Jelena i Čupo se valjali u krevetu

Pomirili se

FARMA 32. DAN LJUBAV POBEDILA: Jelena i Čupo se valjali u krevetu

Stars -
Kalač je oprostio rediteljki što ga je polila vrelom kafom i dao Jeleni novu šansu

Oprostio joj nasilje. Jelena Golubović i Čupo Kalač su se pomirili. Naime, njih dvoje su raskinuli posle incidenta kada je rediteljka polila pevača vrelom kafom po licu. Međutim, Kalačeva ljutnja nije dugo trajala.

Pošto se pevač požalio da nije spavao prethodnu noć, otišao je da legne, a Jelena mu je došla u krevet i pitala ga da li mu je bitnija ona ili rijaliti.

"Pričaćemo sutra", bio je kratak Čupo, ali je Jelena insistirala da dobije odgovor, tražeći mu da se zakune ako ne zna odgovor.

"Znam odgovor, ali neću da ti kažem. Sutra, moram sada da spavam", rekao joj je, a onda su usledili i poljupci pomirenja.

Jelena Golubović od incidenta sa kafom nije prestala da moli Čupa da joj oprosti i stalno je pričala kako je njena ljubav jaka i iskrena. Rediteljka je jutros čak pokušala da ga odobrovolji kafom koju je htela da mu spremi, ali Čupo nije hteo ništa od nje.

"Ti mi nećeš praviti kafu! Ja ću sam da pravim kafu, to je moje pravo kao i svakog farmera. Pravi ljubavnu kafu, čuj politike", rekao je Čupo.

"Neću da ti pravim kafu više. Htela sam samo za tebe da skuvam. Samo unikat da ti napravim", uvredila se Jelena, koja je čak pokazala ljubomoru prema Divnoj jer je tražila da joj baš Kalač napravi prvu jutarnju kafu.

"Čuj hoće Čupinu kafu. Kad je iskompleksirana, apa hoće Čupo da joj pravi kafu. Moju nije hteo, a sad neka bude nečiji sluga, samo je za to", ljubomorisala je voditeljka.

FARMU UŽIVO GLEDAJTE OVDE

16.12 - Gazdarica Divna je kažnjena

Danas su farmeri prekršili pravilo spavanja i odmaranja na imanju. Naime, na Farmi je dozvoljeno da u isto vreme spava četvoro ljudi, a danas je spavalo šestoro u isto vreme, te je gazdarica kažnjena jer nije dobro organizovala farmere. Divna će morati od danas do subote da brine o kokošinjcu i ne sme niko da joj pomogne. Karleuši je ovo teško palo, jer ima fobiju od kokošaka.

http://www.youtube.com/watch?v=Cez0V8U0jdU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track