DIREKTNA NOMINACIJA: Jelena počupala Divnu Karleušu!

Napad

DIREKTNA NOMINACIJA: Jelena počupala Divnu Karleušu!

Stars -
Olakšavajuća okolnost je ta da je ona bila iziritirana jer su joj uzeli stvari

Jelena Golubović direktno je nominovana zvog fizičkog napada! Ona je, naime, počupala za kosu Divnu Karleušu, što je zadruga brzo kaznila.

Naime, Jelena je širila veš oko šporeta, a Divna je uzela njene stvari i bacila u šporet, nakon čega je rediteljka počupala Karleušu.

Međutim, olakšavajuća okolnost je ta da je ona bila iziritirana jer su joj uzeli stvari. Zadruga je upozorila da je uništavanje lične imovina najstrože zabranjeno, te opomenula Divnu.

"Šta će se desiti ako nekoga ubode nožem?! Reći će "direktna nominacija"! Znači ovo je krajnje nepošteno! Kada izađem moji advokati će se pozabaviti Zadrugom i Jelenom Golubović", rekla je Divna posle incidenta.

"Zadruga i produkcija su dali sebi auto-gol i direktno su ugroženi zbog ovoga! Ja sam ovde došla pod potpisanim ugovorom ukojem stoji da mi se ništa neće desiti, a doživljavam da me neko čupa za kosu", dodala je Divna.

Podsetimo, Jelena i Divna od početka rijalitija nisu u dobrim odnosima. Naime, rediteljka je pričala da ne bi volela da na Farmi vidi Jelenu Karleušu. Kasnije je na imanju pričala da je Dragan Karleuša, Divnin bivši muž, navodno, mučio i opljačkao 30 porodica.

http://www.youtube.com/watch?v=-89shSp_UKs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track