EDIN PUKAO: Jelena, upropastiću ti život, psihopato!

Ne može da toleriše rediteljku

EDIN PUKAO: Jelena, upropastiću ti život, psihopato!

Stars -
E ovako... Moram da se izvinim mojoj ćerki, jer sam joj obećao da se ni sa kim neću posvađati na Farmi. Izvini ljubavi, a tebi Jelena ću upropastiti život. Moja misija će od danas biti da ti upropastim život ovde na Farmi, rekao je Edin

Edin Škorić čini se da je došao do krajnje granice tolerancije, pa je tako oštro zapretio Jeleni Golubović, da će joj upropastiti život na Farmi.

Naime, u okviru novog zadatka, koji je Zadruga dala farmerima, Edin je podneo tužbu protiv Jelene Jovanović, jer je pevačica, kako stoji u tužbi, "osramotila njegov lik kao i da često menja raspoloženje iz toplog u hladno"

Jelena Golubović dobacila je "bravo" dok je Divna čitala tužbu što je Škorića jako iznerviralo, pa joj je rekao da ućuti.

"Ajde prestani, ne mogu više da te slušam, ajde Čupo odvedi je iza slame", rekao je Edin. Golubovićeva je opsovala Edina i rekla da ne može tako da joj govori to.

"Jel može neko da izbaci ovog kretena iz sudnice", rekao je Edin, a kako rediteljka nije prestala da ga provocira, bivši odbojkaš je rekao da će joj upropastiti život.

"E ovako... Moram da se izvinim mojoj ćerki, jer sam joj obećao da se ni sa kim neću posvađati na Farmi. Izvini ljubavi, a tebi Jelena ću upropastiti život. Moja misija će od danas biti da ti upropastim život ovde na Farmi", rekao je Edin i dodao da ne može da izdrži više.

"Psihopata bolesna", rekao je Edin.

Zorica Marković je rekla da je Edin ljugavac i da je bilo pitanje trenutka kada će pokazati pravo lice. "Mislim da od toga nema ništa, ona je doktor za sve njih".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track