AKI IZBAČEN: Saro, čekaću te! SARA U SUZAMA: Ne želim da odeš!

Raplakala se

AKI IZBAČEN: Saro, čekaću te! SARA U SUZAMA: Ne želim da odeš!

Stars -
Pevač i Sara su se zbližili na Farmi, a ona nije mogla da se smiri kada je čula da on mora da napusti kuću

Pevač Andrija Marković Aki je izbačen sa Farme jer nije ispunio zadatak koji mu je Zadruga dala. Njegov odlazak je mnogo rastužio Saru Trajanović koja je grcala u suzama na rastanku.

Kada je Ognjen saopštio Akiju da nije ispunio zadatak i da mora u roku od dva minuta da napusti kuću, većina farmera je bila šokirana, a najviše njegova devojka sa Farme.

Sara je sve vreme plakala i otišla je sa njim u gardarobu da se pozdrave. Aki je pokušavao da je smiri, ali ona je sve vreme plakala. Zamolio ju je da se čuva i da će je čekati kada izađe.

"Molim te samo jednu stvar, čuvaj mi se ovde. Ja sam napolju, čekam te. Ispao je problem je što sam ti rekao za zadatak", tešio je Aki, ali ona nije želela da ga pusti. "Ostao bi samo da mi nisi rekao! Ne želim da odeš!"

Nikako nije mogla da se pomiri sa tim da on izlazi "Ja sam tu, uvek", rekao je pevač.

Kasnije je Sara u razgovoru sa Ognjenom rekla da je potpuno u šoku. Njoj nije jasno zašto je od svih farmera, najglasniji Marko Vukota što se tiče njenog ljubavnog života. "Marko Vukotić se bavio mojim ljubavnim problemima. O njemu mislim sve najbolje, ali jednostavno se nismo energetski poklopili. Ne razumem zašto voli da komentariše moj ljubavni život. Nije mi prijatno."

Sara je rekla da joj se Aki dopao od prvog trenutka od kad ga je prvi put videla. "Ja osećam da sam zaljubljena u njega, i mislim da Aki oseća isto. Čekaće me kad izađem i dao mi je neke savete."

Što se tiče Ivana, Sara je rekla da joj je tema sa njim presela. "On je mene razočarao u svakom pogledu i ne bih da se ponavljam. Duboko u sebi je dobar čovek, ali ono što on radi nije dobro."

Ona je rekla da otkad je Aki došao, da ju je "podigao" i da će se sad opet sama boriti sa svima.

http://www.youtube.com/watch?v=u44VqKrOCGk

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track