FARMA 40. DAN FARMERI BILI U RESTORANU: Ponašali smo se kao stoka!

Edin potvrdio

FARMA 40. DAN FARMERI BILI U RESTORANU: Ponašali smo se kao stoka!

Stars -
Edin je nagrađenim farmerima rekao da su se ponašali kao stoka dok su kupovali i bili u restoranu i da mu je drago zbog toga

Zadruga je farmerima dala drugu šansu kako bi osvojili nagradu, s obzirom da su pre nekoliko dana pali zadatak zbog Simonide i Čupe.

Nagrada koju su dobili Zorica, Simonida, Marijana, Jelena J, Čupo, Edin, Vanila i Boris je i više nego iznenađujuća. Na opštu radost farmera, nagrada je podrazumevala njihov odlazak u jedan supermarket i mogućnost da kupe šta god požele u iznosu od po 8.000 dinara. Zadruga ih je opomenula da nagradu ne smeju da dele sa ostalim ukućanima, ali da mogu jednom farmeru po izboru kupiti poklon.

Zorica je izjavila da su svi bili oduševljeni nagradom, i da im je neverovatno prijalo što su malo izašli u civilizaciju. Edin je nagrađenim farmerima rekao da su se ponašali kao stoka dok su kupovali i da mu je drago zbog toga.

Kada su kombijem krenuli nazad na imanje, dobili su još jedno iznenađenje - vozač ih je odveo u poznati restoran brze hrane.

14.27 - Jelena Golubović bacila je Suzanine stvari

"Ne mogu više da je trpim, 40 dana nas teroriše. Ja ću da je udarim pa neka izađem", vikala je Suzana.

"Muka mi je više od ovoga", nastavila je i počela da plače.

Farmeri su zaključili da treba da ostave sve stvari kako jesu i da Jelena treba da bude kažnjena.

Jelena je kasnije došla kod Suzana i rekla izvinila joj se, ali ona nije želela da prihvati.

"Ja te nikad nisam dirala, bacila si mi stvari i zgazila. Ja sam te uvek branila. Uzmi Divnine stvari i baci. Lepo sam te zamolila da mi se ne obraćaš dok smo ovde. taj džak meni mnogo znači, to je od moje porodice

13.50 - Marko Vanila je umalo udario Jelenu Golubović

Oni su se oštro posvađali, a di-džej je nasrnuo na rediteljku i dobro je izvređao. Jelena je vikala kako ju je polio vodom i kako joj je majica morka, međutim farmeri su rekli da to nije tačno.

13.44 - Sloba je rekao da je Ekrem mokrio na njega noćas

"Ekreme da li znaš šta si sinoć uradio", pitao je Sloba, a Jevrić je odgovorio da se ničeg ne seća.

"E pa mokrio si po meni i mom krevetu, sutra ćeš opet da se napiješ i da mokriš na nekog drugog", rekao je Sloba, a jevrić se pravdao da se ničeg ne seća.

13.40 - Zadruga je poslala pismo farmerima.

U pismu stoji da je farmerima strogo zabranjeno da pominju Zadrugu i komentarišu ono što su pričali u intervjuu. Mis Svetlana je rekla da najviše o tome priča Jelena Golubović.

Zadruga je takođe napomenula da Miki mora da izađe iz kuće i da oslobodi kuću za izolaciju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track