BRENA PATI ZA SINOVIMA: Deco, mnogo mi nedostajete!

Školuju se u Americi

BRENA PATI ZA SINOVIMA: Deco, mnogo mi nedostajete!

Stars -
Prvi je u daleki Majami otišao Stefan koji tamo već studira, dok je najmlađi Viktor otišao pre svega nekoliko meseci da bi tamo krenuo u srednju školu

Lepa Brena je već u nekoliko navrata rekla da, kao i svaka majka koja je neraskidivo vezana za svoju decu, jako pati za sinovima Viktorom i Stefanom, koji su na školovanju u Americi.Da podsetimo, prvi je u daleki Majami otišao Stefan koji tamo već studira, dok je najmlađi Viktor otišao pre svega nekoliko meseci da bi tamo krenuo u srednju školu.

Filip Živojinović, Bobin sin iz prvog braka, u Americi živi već dugi niz godina i uspešan je u poslu tokom kojeg sarađuje sa velikim holivudskim produkcijskim kućama. Braća su sada na okupu, hiljade i hiljade kilometara daleko od svog doma, pa je kuća Živojinovića sada daleko mirnija nego ranije."Deco, mnogo mi nedostajete!", napisala je Brena u naletu emocija na Tviteru i postavila sliku. Iako pored sebe ima supruga kog voli isto kao prvog dana pa je nedavno i sama napisala kako se oni ponovo zabavljaju, majčinska ljubav je ipak nešto što uvek ispliva iznad svega.

Folk zvezda ovih dana vredno radi na snimanju novih epizoda muzičkog takmičenja Zvezde Granda, čija osma sezona premijerno počinje sa emitovanjem u subotu, 12. oktobra na televiziji Pink.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track