SUZANA NAPALA JELENU: Hoću da je udarim, pa neka izađem!

Haos na Farmi

SUZANA NAPALA JELENU: Hoću da je udarim, pa neka izađem!

Stars -
Jelena Golubović je pobacala Suzanine stvari po kući i voditeljka je pobesnela

Jelena Golubović bacila je Suzanine stvari što je voditljeku dovelo do ludila.

"Ne mogu više da je trpim, 40 dana nas teroriše. Ja ću da je udarim pa neka izađem", vikala je Suzana. "Muka mi je više od ovoga", nastavila je i počela da plače.

Farmeri su zaključili da treba da ostave sve stvari kako jesu i da Jelena treba da bude kažnjena. Jelena je kasnije došla kod Suzane i rekla izvinila joj se, ali ona nije želela da prihvati.

"Ja te nikad nisam dirala, bacila si mi stvari i zgazila sve. Ja sam te uvek branila. Uzmi Divnine stvari i baci. Lepo sam te zamolila da mi se ne obraćaš dok smo ovde. Taj džak meni mnogo znači, to je od moje porodice. Moja ćerka i majka su prale te stvari", vikala je Suzana na Jelenu, dok je rediteljka pokušala da joj se izvini.

Suzana je toliko pobesnela da su farmeri morali fizički da je zaustave kako ne bi pretukla Jelenu, koja se branila time da su njene gaćice bačene i da nije bacala njene stvari.

"Pišaš po svima nama. Ja tebe nikad nisam dirala... Zašto si to uradila", vikala je Suzana.

Pregled dana:

21.15 Sara i Ivan su se raspravljali oko toga što je on nju gađao papirićem, a ona njega flašicom. Ivan je pokušao da je zagrli. "Nemoj da me grliš, mi smo u ratu", rekla je Sara i smejala se. "Ne možeš ti da završavaš kako hoćeš", vikala je Sara na Ivana, a on joj je rekao da je nevaspitana. "Nisi ti toliko nevaspitana koliko si temperamentna".

Njih dvoje su se dogovorili da ne prilčaju više.

21.11 Ekrem ima teoriju da je "Haki" došao na Farmu da bi dobio Sarine glasove, ali da ga je Sara prozrela i da je ljuta na njega. "Sara nije kriva ni za šta".

21.00 Ivan i Divna su se raspravljali. Ivana je interesovalo zašto Divna ima nešto protiv njega. Divna mu je objasnila da je on ljut jer mu Sara nije uzvratila emocije, da je iz sujete počeo da bojkotuje Suzanu i nju."Ja neću sad da lajem ovde. Videćeš kad izađemo. Tvoje ponašanje se prema meni promenilo zbog Sare", vikao je Ivan, ali ga je Divna ubeđivala da nije u pravu.

"Ako me je ona za*****a, nećete i vi", rekao je Ivan ljutito.

20.51 Miki je odlučio da ode u izolaciju. On se naljutio na Lepog Miću jer je pevač došao kod njega i rekao "Ti nisi fer što si tu". "Ja ne razumem zašto neko ko mi najviše znači i koga smatram prijateljem dođe kod mene i kaže da nisam fer. Džidža šta god da uradi, ja ću joj oprostiti", rekao je Miki.

20.45 Divna se branila od Jelene na porodičnom sastanku koji im je Zadruga rekla da moraju da održe. Divna mu je rekla da je on opsednut Sarom, a on je njoj odgovorio da je ona opsednuta Jelenom Golubović i da ne spava zbog nje.

Ivan se izjasnio i rekao da su žene "katastrofa" i da ništa ne rade, što je izazvalo gnev kod žena.

20.38 Jelena je pokušala da postavi Divnu, Igora i Mikija da očiste WC. Dali su priliku farmerima da kažu ponešto o Jeleninom gazdovanju. Miki se naljutio jer im je Jelena odredila Divnu da čiste WC koja ne može da pomogne muškarcima.

20.32 Proka je došao kod Farmera i rekao da mora da se očisti WC. Jelena je odmah želela da postavi sluge, odnosno Divnu i Igora za sluge. Proka je pripretio da ne sme više niko da bude na senu, na balama ili iza inače će biti diskvalifikovani.

20.12 Divna i Jelena Golubović su davale intervju i usput se posvađale. Divna je rekla da je Jelena psihotični slučaj, ali da joj ne zna tačnu dijagnozu jer nije stručno lice. Jelena se branila da bi Divna nju sigurno bacila u furunu, kao što je i njene gaćice. Divna je potvrdila i na kraju ustanovila "Ti si devojko bolesna".

Jelena je rekla da je Jelena Karleuša bila debela u 17oj godini, debela kao krmača, kao njena majka sada. "Ja sam tada izgledala kao manekenka"

20.07 Jelena pričala sa Šekijem o Divni i Jeleni Karleuši. Ona je ispirčala kako je bila svedok kako Jelena Karleuša želela da se uda za Bojana Karića i da je sve radila da to postigne, a okolo pričala kako je on debeo.

Divna je rekla da smatra da je Jelena Golubović ubačena na Farmu da bi "prozivala" njenu ćerku. "Ja razumem da se rediteljki više sviđa Jeca nego Ceca, to je legitimno, ali nemoj da mi pričaš o tome", rekla je Divna i dodala da se njena ćerka sama borila kroz život i da je Jelena ljubomorna na to što je ona postigla, pošto su isto godište.

20.06 Jelena Jovanović, Edin i Simonida su se dogovorili da ispremeštaju farmerima sav veš. Ispremeštali su im ceo gardarober.

http://www.youtube.com/watch?v=o5pmfUoeiSk
http://www.youtube.com/watch?v=pgbov_PtEjY

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track