FARMA: Duelisti su Divna i Marko Vanila!

Sutra se bore u areni

FARMA: Duelisti su Divna i Marko Vanila!

Stars -
U areni će se sutra naći Divna Karleuša koja je dobila najviše štapića i Marko Vanila koji je dobio najviše glasova publike

Divna Karleuša dobila je najviše štapića, dok je najviše glasova publike dobio Marko Vanila.

Farmeri su dali više štapića Divni zato što je ona to želela, a ona se svima zahvalila i rekla da je to očekivala jer je tražila.

"Ja sam želela da izađem i očekivala sam ovo. Pre nekoliko dana sam imala izliv ljubavi. Hvala svima, divni ste, da nema nekih koji kvare ovu igru, ova Farma bi bila jedno od najveselijih", rekla je Divna

Ovonedeljna gazdarica Jelena Golubović za ženskog slugu postavila je Divnu Karleušu, dok za muškog Igora Starovića. Ona je rekla da ne želi da bude osvetoljubiva, ali je ipak Divnu postavila za slugu."Divnu postavljam za slugu jer se prijatelji drže blizu, a neprijatelji još biže. Samo hoću da budem pravična, pošta me je dotična oklevetala i rekla da smrdim, pa neka vidi. Znači, zlica od opaka je ženski sluga", rekla je Jelena.Za Igora se odlučila jer želi da joj on peva i ponekad skuva kafu. Ona je takođe rekla da vrši mali eksperiment i da želi da bvidi kako će se njih dvoje snaći. Divna nije imala komentar, dok je Igor rekao da su mu osećanja pomešana.Večeras će prvog duelistu izabrati farmeri, dok će publika slanjem SMS glasova izabrati drugog dulistu koji će se u areni boriti za opstanak na imanju.

FARMU UŽIVO MOŽETE PRATITI OVDE

21.32 - Stiglo je i pismo.

Zbog ne nošenja bubica kažnjeni su Edin i Jelena, ali i Marijana koja je iznela informacije iz spoljnog sveta

21.28 - Divna kaže da je očekivala

"Ja sam želela da izađem i očekivala sam ovo. Pre nekoliko dana sam imala izliv ljubavi. Hvala svima, divni ste, da nema nekih koji kvare ovu igru, ova Farma bi bila jedno od najveselijih", rekla je Divna

21.08 - Ognjen je na imanju.

Mis Svetlana je dala štapić Igoru.

Boris kaže da se sa oboje dobro slaže, ali će dati Divni, jer misli da ima više fanova zbog ćerke Jelene.

Katarina kaže da ne može da da Divni štapić, jer ju je mnogo zavolela, dala je štapić Igoru.

Vajs kaže da je Divna izuzetna dama i čovek, a da ga je Igor prijatno iznenadio. On je dao štapić Divni.

Sara kaže da je Igor inteligentan čovek. Za Divnu je rekla da je divna i nasmejana, ali i da je obožava. Štapić je dala Igoru.

Suzana "Sa Igorom i Divnom imam super odnos. Divna i ja smo bliznakinje, dosta vremena provodimo u kuhinji. ja ne mogu protiv sebe, a znam da bi Divna išla kući". Štapić je dala Igoru.

Zorica je rekla da mora da pozdravi porodicu, jer će je se odreći.

"Divna i ja smo imale problemčiće, to smo izgladile, idemo dalje. Igora znam od sedme godine. Nedavno mi je rekao da ima sliku našu. Nemam srca da igoru dam štapić".

Šeki: "Igor je divan čovek i divan kolega. Divna je rekla da sam ja najmanje simpatičan, pa ću njoj dati štapić".

Čupo je dao Divni štapić.

Ivan "Sa Divnom sam u korektnim odnosima, nisam znao da je takva osoba. Igor mislim da je dobar drug i pametan čovek. Jako mi je teško, ali uvek sam davao štapiće, pa ću i sad".

Slobakaže da su mu oboje dragi. Štapić je dao Divni.

Romana kaže da je i sa Divnom i sa Igorom bilo manjih nesuglasica. Štapić je dala Divni.

Džidža je pozdravila Mikija. "Sve mi je teže da dajem štapiće, svi su mi dragi. Divna znaš koliko te volim, Igore, ti si ortak, gotivim te baš..." Štapić je dala Divni.

Marko Vukotić: "Imam veliku tremu, neverovatno. Dugo sam lomio. divna je sjajna žena, mogao bih sto godina da se družim sa njom. Igor je isto divan čovek." Štapić je dao Divni jer je želela da ode. "Boli me duša zbog ovoga, ali..."

Lepi Mića: "Divnu nikada nisam video pre farme, ali ona je ta koja mi je svaki dan kuvala. Ona je želea da joj dam štapić. igora znam sto godina. Jedini razlog je što je Divna izrazila želju da ide".

Vanila je rekao da su mu oboje dragi i da mu je teško. Štapić je dao Divni.

Simonida je dala štapić Divni.

Jovana Jovanović je dala štapić Divni.

Edin je dao štapić Divni.

Jelena Golubović je pozdravila Željka i Milicu Mitrović i štapić je dala Divni.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track