DEJAN KRALJ O STARLETI ORO: Ku.va mi neće doneti gledanost!

Mimi mu otima emisiju na Hepi televiziji

DEJAN KRALJ O STARLETI ORO: Ku.va mi neće doneti gledanost!

Stars -
Produkcija dovela Mimi da bude partnerka Stankoviću u „Ludoj kući“, što je voditelja iznerviralo, pa je napustio snimanje

Izbila baš velika frka.Poslednje snimanje „Lude kuće“ na TV Hepi prekinuto je pre nego što je i počelo. Producenti su želeli da popularnost Milice Živanović, poznatije kao Mimi Oro, koju je stekla zahvaljujući emisiji VIP 24, emitovanoj na istoj televiziji, iskoriste i ponude joj nov angažman, i to u emisiji koju već četiri godine vodi Dejan Stanković Kralj.Iako su mu najavili da će imati partnerku, bivši učesnik rijalitija „Farma“ i „Dvor“ nije to shvatao ozbiljno sve dok se novopečena starleta nije pojavila na snimanju. I tad je nastao opšti haos. Nakon dvadesetominutne rasprave, Dejan je napustio studio, zbog čega mu je najavljen otkaz, a na kraju meseca ostaće bez plate zbog neprofesionalnosti, saznaje Kurir od produkcije emisije.- Nisam ni pristao da svoju emisiju degradiram osobama poput Milice. „Luda kuća“ je sama po sebi skandalozna, zabavna, duhovita i traje već dugo, a prolazna internet atrakcija sigurno neće doprineti većoj gledanosti - izjavio je Kralj.Da mu Mimi Oro nimalo nije simpatična, pokazao je i na Fejsbuku, gde je ostavio nekoliko veoma pogrdnih komentara:- Kurva, pardon, starleta Oro produkt je jednog političara i dokle god ima pozadinu, nama se ne piše dobro! Iz stranke lobiraju da starleta Oro postane nova voditeljka „Lude kuće“!A kad je njegova emisija pre nekoliko dana sklonjena s programa da bi se emitovao prilog s Mimi, to ga je dodatno iznerviralo:- Jutros sam dobio poruku sa stranice fan profila starlete Oro, pišu da mi je dotična starleta Oro poručila da mogu da joj poližem pi.ku i da joj je drago što mi je ukrala termin. Posto ispaštam zbog nje, mogu samo da poručim da mi ne pada na pamet da ližem ono što smrdi. Dotična nek nauči da je ptica trkačica najveća ptica na svetu, a ne oro, je.o je on s oproštenjem.

Besan... Dejan Stanković Kralj
Besan... Dejan Stanković Kralj

Pravi Oro ima „kandže“Na jednoj fotki s Fejsbuka da se primetiti da je Mimi i ranije gajila simpatije prema „orovima“. Na palcu na nozi ima pogolem nokat, koji svojim dimenzijama neverovatno podseća na kandže „orova“.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track