FARMERE ČEKA PAKAO: Zadruga šokirana higijenom, crvi u hrani!

Zadruga preti

FARMERE ČEKA PAKAO: Zadruga šokirana higijenom, crvi u hrani!

Stars -
Zadruga je od večeras najstrože zabranila spavanje tokom dana, ali i najavila da ih očekuje paklena nedelja

Proka je došao na imanje, vidno neraspoložen, okupio farmere i dao Suzani da pročita pismo.

U pismu je Zadruga najoštrije iskritikovala ponašanje farmera. Naime, u pismu stoji da farmeri ne poštuju Zadrugu, da ne rade ništa, da spavaju po ceo dan, da im je higijena katastrofalna, kao i da na imanju vlada potpuno rasulo.

Zadruga je takođe navela da farmeri čak ne poštuju ni pevače, koji dolaze da ih zabavljaju, već da im otimaju mikrofone. "Pevači nisu došli da biste vi njih zabavljali več oni vas", piše pismo.

Zadruga je od večeras najstrože zabranila spavanje tokom dana, ali i najavila da ih očekuje paklena nedelja. Zorica je rekla da je ružno što se petkom ne poštuju gosti i da je proteklog petka samo petoro osoba u jednom trenutku bilo unutra dok su pevači pevali, a Romana Panić je dodala na ovo da mnogi farmeri imaju problem da se opuste kada nema alkohola.

Slobodan Đurković je izdvojio neke ružne prizore koje je video u kući i koji dokazuju lošu higijenu, a to su crvi u hrani koja se sklanja sa strane, a Zorica je na to dodala da joj je bilo muka kada je prošli put sređivala špajz. Romana je ocenila da je to dokaz da pojedini farmeri nemaju svest o higijeni.

Nešto kasnije stiglo je još jednom pismo sa zahtevom da se odredi jedan dobrovoljac koji će obrisati veliki sto u velikoj prostoriji. Za ovaj posao se prijavila Katarina Grujić i potom je isti sto sredila. Dok je brisala sto bilo je primetno da je voda u kojoj je prala krpu bila poprilično prljava što je znak da je i sam sto na kome farmeri jedu bio prljav.

Usledilo je potom i još jedno pismo. Ovaj put se tražio dobrovoljac koji će srediti prljavi šporet. Za ovaj posao se prijavila Sara Trajanović i potom se latila posla. Šporet je takođe bio poprilično zapušten pre sređivanja.Farmeri su shvatili da će im stizati jedno po jedno pismo i pojedinci poput Jelene Jovanović, Edina Škorića, Romane i Zorice Marković su shvatili da bolje krenu sami da sređuju kuću kako bi što pre mogli da legnu. Jelena, Romana i Edin su prali prljavo suđe koga je bilo puno u kuhinji.

http://www.youtube.com/watch?v=NyZVLWRmdFA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track