MARIJANA PRIZNALA: I dalje sam zaljubljena u Borisa!

Ne zna gde će pre

MARIJANA PRIZNALA: I dalje sam zaljubljena u Borisa!

Stars -
Nedostaje mi, fali mi sve... Da šetamo, ma sve, ali, neću ja nikome da uništavam ništa, rekla je Marijana Zorici Marković

Marijana Leontijević priznala je Zorici Marković da je i dalje zaljubljena u Borisa Stamenkovića.

Balerina i misica Marijana Leontijević priznala je Zorici Marković da joj nedostaje bivši dečko Boris Stamenković.

"Dobro, evo, priznajem ti, nedostaje mi! Fali mi sve... Da šetamo, da... sve. Ali, neću ja nikome da uništavam ništa", rekla je Marijana.

"Ma šta ti imaš bilo kome da uništavaš?! Nemoj da odustaješ! On mi je rekao sve najbolje o tebi... Da si dobra devojka i svašta nešto. Ne odustaj", hrabrila je Zorica.

"Ne znam, sve je čudno", kazala je Leontijevićeva.

Podsetimo, Marijana je do pre par dana flertovala sa Markom Vukotićem, a čak su Farmom kolale priče da su se ljubili, i ko zna šta još dok su bili zaključani u WC.

Kada je Marko shvatio da će verovatno uništiti vezu sa verenicom koju ima napolju, primirio se, i njih dvoje se od tada izbegavaju.

Marijana i Katarina se odlično slažu, šta više, jednom prilikom su odlučile da prevare Borisa tako što će iscenirati svađu između sebe.

21.09 Zorica Marković je rekla da njoj Svetlana izgleda kao transvestit. "Što Ekreme nisi pipnuo dole da proveriš?", a on je odgovorio "Polako samo, ne brzo, polako". Jelena i Zorica su objašnjavale Ekremu šta je to transvestit.

21.02 Simonida je imala tajni zadatak da nauči Ekrema svoju pesmu "Hopa cupa". Ona i Ekrem su izveli pesmu pred farmerima, i ona je osvojila nagradu donji veš i plišanu igračku.

20.47 Ivan Marinković je rekao Marijani da bi mogao da je "smuva" za dva dana. Ona se glasno nasmejala i rekla da nema šanse. "Sigurna sam da nema šanse da me smuvaš. Nisi u stanju. A šta ću ti ja kad imaš devojke iz Beograda", pitala je Marijana.

"Podsećaš me na jednu moju devojku bivšu. Ali ako si sigurna da te neću smuvati, hajde da vidimo. Jesi sto odsto sigurna?", pitao je Ivan, a Marijana je i dalje ostala pri svome.

20.38 Mića se posvađao sa Borisom oko hrane. "Nema niko ništa da uzima! Opet će nas kazniti. Ja sam prošli put napadnut", vikao je Mića na sve, i krenuo da deli stvari. Svim ženama je dao maramice.

Mića je na pijaci morao da da svoj prsluk od kog se teško oprostio. Kasnije je u intervjuu rekao da mu nije jasno zašto su morali baš prsluk da mu uzmu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track