BOJANA RAJIĆ: Umreću u ćutnji, ali ne komentarišem više Vladimira!
Foto: Zorana Jeftić

Ne priča više na temu bivšeg

BOJANA RAJIĆ: Umreću u ćutnji, ali ne komentarišem više Vladimira!

Stars -
Ja nemam komentar na tako nešto i nikada ga neću imati. Umreću u večitoj ćutnji dok svi ostali se*u po meni. Nikada neću komentarisati svoj život, a ni Vladimira. Moji problemi su samo moja stvar, rekla je Bojana

Bojana Rajić neće se više oglašavati povodom svog bivšeg supruga Vladimira Stojkovića.

Poslednja u nizu uvreda koju je Vladimir Stojković uputio na račun uskoro bivše žene Bojane jeste tvrdnja da je loša majka i da zarad provoda zapostavlja sina. Ona, međutim, ne planira da uzvrati udarac."Ja nemam komentar na tako nešto i nikada ga neću imati. Umreću u večitoj ćutnji dok svi ostali se*u po meni. Nikada neću komentarisati svoj život, a ni Vladimira. Moji problemi su samo moja stvar", rekla je Bojana.

Kako tvrde Vladimirovi prijatelji, golman Partizana je ljut što Bojana često izlazi i ostavlja dete svojoj majci na čuvanje. "Ja ću već nekako iskulirati. Ali ne znam kako će moja mama prihvatiti to što su je nazvali matorom, nepokretnom babom, koja je jednom nogom u grobu", napisala je Rajićeva na svom Fejsbuk profilu kao komentar na prozivke i opasku da "ostavlja dete na čuvanje bolesnoj babi".

Iako se Stojkovići još nisu zvanično razveli, a prvo ročište bi trebalo da bude već krajem ovog meseca, čini se da su odnosi između njih iz dana u dan sve gori. To što se Bojana ne oglašava Vladimira ne sprečava da u medijima iznosi prljav veš. Napadi na majku njegovog sina, čini se, postali su sastavni deo Vladimirove svakodnevice.

Najpre je u javnosti izneo detalje njihovog razvoda, ističući da je Bojana jedini krivac te da ga je varala poslednje dve godine braka. Odmah zatim je, bez njenog znanja i prisustva, krstio njihovog sina Lava, a poslednjih dana je predstavlja kao lošu i nemoralnu majku, koja zbog provoda i noćnog života, navodno, zapostavlja njihovog sina.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track