FARMA IZBACIVANJE: Čupo Kalač napustio imanje!
Foto: Marina Lopičić

Uzbudljiva nedelja

FARMA IZBACIVANJE: Čupo Kalač napustio imanje!

Stars -
Na imanja u Lisoviće, pošto je izbačen Čupo, stigao je dečko Jelene Jovanović Japa, koji ima zadatak da zadobije Simonidino poverenje

Pevač Čupo je napustio imanje u Lisoviću. On je imao najmanji broj glasova i osvojio je 16,21 odsto glasova.

Sloba je imao 47,70 odsto, Sara 36,10 odsto samo na osnovu glasova publike pošto nijedan farmer nije želeo da uči za kviz znanja.

Podsetimo, Sara je bila direktno nominovana, dok je publika izabrala Čupu, a farmeri su Slobi dali najviše štapića jer je insistirao da ide kući.

O svemu što mu se desilo u petak i tome kako mu je Edin pomogao, a zatim produkcija zbrinula u rekordnom roku, večeras će uživo u emisiji "Farma izbacivanje" pričati Igor.

Podsetimo, prošle nedelje Farmu je napustio Marko Vanila koji je postavio Lepog Miću za slugu.

00.00 - Jelena Golubović i Čupo Kalač, koji su prvi na farmi započeli svoju vezu, više nisu zajedno posle i dok Čupo ostavlja mogućnost da postoji mogućnost da obnove vezu posle rijalitija, Jelena je rekla da pevač nije loš čovek, ali da je neotesan. "Zakačila me je rukom kada smo se raspravljali, ne krivim je možda sam je uvredio. Ja nisam stipsta Možda je cura imala problema u detinstvu. Ljubav nema granica, možda se vratim da živim u Crnu Goru ili Sarajevo, možda postoji šansa da budemo u vezi", rekao je Čupo.

"Rodile su se prave emocijem. Ne mislim da je loš čovek nego je neotesano drvo, a meni ne pada napamet da ga u 40. godini menjam", rekla je Jelena.

23.05 - Jelenin bivši dečko Japa stiže na imanje. Njegov tajni zadatak je da zadobije Simonidino poverenje.

On je ušao na vrata, a Jelena mu je skočila u zagrljaj! Međutim, on je nije zagrlio i rekao joj: "Nemoj te fore sad kao ljubim te... ", a ona je bila šokirana.

Jelena ga je pitala što si tako bezobrazan "Ma nemoj da se foliraš, ti najbolje znaš zašto", rekao je Japa i okrenuo glavu, iako je ona sela pored njega.Sa svima se pozdravio, a za Edina je rekao "Tebi sam rekao ćao" i preskočio ga.

22.54 Rezultati su sledeći: Sloba je imao 47,70 odsto, Sara 36,10 odsto, a Čupo 16,21 odsto i on napušta imanje. On se sa svim farmerima pozdravio, kao i sa Jelenom Golubović sa kojom je imao aferu, pa čak i seks. "Sve najbolje i da stigneš do finala", poručio je Čupo Jeleni.

22.43 Ognjen je u areni. Farmeri su iskoristili priliku da pesmom pozdrave Igora Starovića.

22.27 - Miljana Pavličević je Slobina devojka i ona je stigla u studio. "Treba da ostane jer je pošten, vaspitan, pristojan. On je potpuno ista osoba i kod kuće i privatno.", rekla je Miljana.

Čupov prijatelj Almin je u studiju. "On je dobar. Pokazao je svoje lice, međutim, poslednju nedelju mi je bilo teško da ga prepoznam, ima tu dosta faktora. Nisu mi se dopale te svađe i uvrede. To nije njegovo pravo lice. On voli da radi i da pomaže", rekao je Almin.On je rekao da Čupov odnos sa Jelenom nije sve taktika. "Teško mi je gledati ga, ali ne verujem da je sve to taktika. Ja bih voleo da on izađe sada, vidi se da je i njemu dosta", misli Almin.

22.23 - Podrška famrera je u stduiju. Prva je ušla Sarina mama Rosita Trajanović. "Upoznala sam budućeg zeta. Vidim da je tu ljubav, da cveta ljubav. Aki je divan dečko", šalila se Sarina mama.

"Ja ne znam kako bih ja reagovala na Sarinom mestu kad je polila Jelenu sokom. Na mamu je temperamenta", rekla je Sarina mama. Ona je promenila mišljenje o Ivanu Marinkoviću i sad mi se uopšte ne dopada. "Dvoličan je, izmišlja mnogo, baš sam se razočarala", kaće Rosita.

Aki je bio prisutan u studiju i kao što je obećao, čekao je Saru u studiju.

22.15 - Gazda Mića razgovara sa Ognjenom. On je pričao da je ništa nije bilo kako treba dok je on gazdovao. Da je trebalo svi da ga slušaju. "Ja sam mislio da će da se smire, ali nekad me je iznenadilo da smo uspeli malo da budemo zajedno i da se slažemo. ovde ima mnogo umišljenih, ali moj autoritet je nadvisio sve i svi me poštuju"

22.10 Ognjen ima još jedan tajni zadatak da dodeli. Zadatak dobija Šeki, da otkrije ko ima tajni zadatak u kući. Bvaiće se špijunažom. Ognjen ga je upozorio da o tome ne sme da priča.

21.53 Ivan Marinković razgovara sa Ognjenom."Nije mi baš svejedno što je Sara u izolaciji. Ona je uvek tu po kući, i prazna mi je kuća bez nje. Meni će bitij ako drago ako se vrati", rekao je Ivan i dodao da se njihov odnos popravio. "Naš odnos je dosta napredovao od prošle nedelje,i meni je jako drago što se zagrlimo, popričamo..."

Marijana je promenila malo atmosferu u kući. "Sara je bila malo ljubomorna na Marijanu i da joj je krivo na neki način. Mi smo čudna neka trojka", kaže Ivan i dodaje da mu je Marijana veoma draga, odmah posle Sare. "Ona je mlada devojka koja je dosta namazana i pripremljena za ovakve stvari. Ne znam kakvu igru igra", smatra Ivan.

21.44 Simonida, Vajs i Simonida su razgovarali o njihovom odnosu. "Meni se Vajs sviđa. Uzbuđuju me njegove reakcije", rekla je Simonida u šali. Vajs je rekao da Simonida ima specifičan stil začikavanja. "Mene nije uspela da opčini svojim hopa-cupa stilom", kaže reper.

"Njega ja plašim. Kao i moja intelektualna nadmoć, sve ga to plašim. Ne slažem se da je zatišje između nas dvoje", rekla je Simonida.

21.38 Aleksandar Marinković Japa, Jelenin dečko ulazi na Farmu. On ulazi sa tajnim zadatkom."Ja sam drug Jelene Jovanović, baš kao što joj je Edin drug. Mislim da će misterija biti rešena kad ja uđem", rekao je Japa i dodao da će biti čuda na Farmi.

21.35 Suzana Perović i Ognjen su na imanju i on joj je dao tajni zadatak. Njen zadatak je da do srede pronađe dve devojke, odnosno osobe ženskog pola i da oforme grupu Aske. One će morati da osmisle koreografiju i da otpevaju pesmu "Halo, halo"

21.119 Ognjen je sa Ekremom na imanju.

Oni s razgovarali o Ekremovim "kombinacijama" sa ženama na Farmi. "Neću ljubav ni sa kim na Farmi zbog svoje žene, ali Svetlana se nešto nećka. Znam da bi Jelena to htela, ali Svetlana ima bolje grudi", rekao je Ekrem.

Ekrem želi da napravi "šou" na Farmi za svoj rođendan. "Ja da budem samo u gaćice, a ona samo gornji deo da skine, ja joj odmah bacim peškir i pokrijem je odmah". priča Ekrem.

21.04 Igor Starović je u studiju. Igor se držao za rebra, a Aleksandra ga je pitala o čemu se radi. "Edin je bio malo pregrub, ali hvala Bogu", rekao je Starović."Stigao sam praktično iz kreveta. Dobro sam, idem ka odličnom", reko je Igor.

Pevač je rekao da mu nije jasno šta se dogodilo tog dana na imanju. "Veliki sam meteoropata, a tih dana je padala kiša, a i Proka nas je "istresao iz gaća", našalio se Igor.

"Nikad mi se nije "mantalo", vrtelo mi se u glavi i kad sam krenuo ka bunaru, pao sam u nesvest. Sledeće sam čuo je bio Edin koji me pita da li sam dobro i onda se sećam Urgentnog centra.", rekao je Starović.

Pevač je rekao da mu je krivo što je izašao napolje pod takvim uslovima. "Moje zvanično učešće na Farmi 5 se završilo", rekao je Igor, a Aleksandra je konstatovala da je to na njegovu žalost, ali na sreću nekih učesnika na imanju.

http://www.youtube.com/watch?v=Cpg0jyD3duM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track