ČUPO KALAČ: Jelena je zaljubljena u mene!

Pevač izbačen i razočaran

ČUPO KALAČ: Jelena je zaljubljena u mene!

Stars -
Između Jelene i mene je odmah se osetila hemija i strast. Ona je pala na moj šarm, otkrio je bivni farmer

Čupo Kalač, koji je izbačen sa imanje jer je dobio najmanje broj glasova publike, rekao je da mu je žao što je izašao i da je mislio da će ostati bar još dve-tri nedelje. "Šokiran sam. Nisam mislio da ću da ispadnem ovih dana. Bilo je dovoljno 49 dana, ali samo mislio da neću još bar dve-tri sedmice", razočaran je Čupo.

"Žao mi je Ekrema. Potresao se, misli da je ostao sam. Plakao je kada sam izbačen", dodao je Čupo.

"Između Jelene i mene je odmah se osetila hemija i strast. Ona je pala na moj šarm jer sam pazio na nju dok je bila bolesna. Meni je na početku bilo žao što su je svi napadali", rekao je Čupo.

Pevač je otkrio da nije bilo nikakve taktike kada je reč o njegovom odnosom sa rediteljkom i da je reč o strasti i ljubavi. "Pa i ona se zaljubila garant, i ja sam se zaljubio na neki način, ali ona više. Jelena igra otvorenih karata", rekao je Čupo.

Čupo je rekao da se izvinjava mami i baki Jelene Golubović zbog uvreda koje joj je izgovorio tokom svih njihovih svađa i da sebi zamera najviše upravo te svađe i psovke.

"Nijedna žena ne zaslužuje da je psujem. Ne ponašam se tako, nisam takav tip. Negativnu energiju sam izbacivao na nju, a nisam inače takav. Žao mi je što sam je psovao i izvinjavam se njenoj baki i majci, mada je ona mene izazivala. Zameram sebi što sam se svađao sa Jelenom", rekao je Čupo.

"Namazana je Jelena i zna šta radi. Pokušao sam da je zaštitim, ali njoj ne treba advokat, pomoćnik", rekao je pevač.

"Sešćemo i popiti kafu posle farme da vidim kakva je ona osoba u pravom životu, a možda ću se i ja promeniti. Nije ista atmosfera na farmi i u civilizaciji", rekao je Čupo, koji je napomenuo da postoji mogućnost da se preseli u Crnu Goru ili Sarajevo i da obnovi vezu sa Jelenom.

http://www.youtube.com/watch?v=bTI8Nhtrt74

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track