SARINA MAMA: Aki je moj zet, Ivan je dvoličan!

Svadba u najavi

SARINA MAMA: Aki je moj zet, Ivan je dvoličan!

Stars -
Upoznala sam budućeg zeta. Vidim da je tu ljubav, da cveta ljubav. Aki je divan dečko, rekla je Rosita Trajanović

Rosita Trajanović, mama Sare Trajanović, podržala je vezu svoje ćerke i Andrije Akija Markovića. Ona je rekla da se upoznala sa zetom, odnosno dečkom svoje ćerke i da može da kaže samo lepi reči za mladog pevača.

"Upoznala sam budućeg zeta. Vidim da je tu ljubav, da cveta ljubav. Aki je divan dečko", šalila se Sarina mama."Ja ne znam kako bih ja reagovala na Sarinom mestu kad je polila Jelenu sokom. Na mamu je temperamenta", rekla je Rosita, koja je promenila mišljenje o Ivanu Marinkoviću.

"Dvoličan je, izmišlja mnogo, baš sam se razočarala", rekla je Sarina mama.

Podsetimo, Sara se prvo ljubila sa Ivanom Marinkovićem iako je misica negirala i pored toga što su sve kamere zabeležile. Ljubav između Akija i Sare desila se iste noći kada je pevač ušao na imanje kao gost na žurki, kada su se i poljubili. Zadruga je Zvezdu Granda vratila na imanje, ali samo na dve nedelje, jer Aki nije uspeo da ispuni tajni zadatak da od Lepog Miće preuzme ostavu. Sari sve vreme nedostaje Aki pa je čak namerno prosula sok po Jeleni Golubović i bila direktno nominovana, ali je ostala na imanju pošto je Čupo Kalač dobio najmanje glasova publike.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track