VIKEND SA SINOM: Milan ne sme sa Aleksandrom dalje od hotela!
Foto: Dado Đilas

Dobar i brižan otac

VIKEND SA SINOM: Milan ne sme sa Aleksandrom dalje od hotela!

Stars -
Viđanje sa detetom Milanu je ograničeno na hotel i dva parkića oko hotela i nije mu dozvoljeno da odvede dete ni na jedno drugo mesto

Srpski biznismen Milan Popović i ovog vikenda otišao je u Zagreb da vidi sina Aleksandra kojeg ima sa hrvatskom pevačicom Severinom Vučković. On je još u petak otputovao u Zagreb da bi uredio hotelsku sobu tako da što više liči na dom. Očevici iz parka na Maksimiru i Parka kralja Tomislava kažu da Milan baš ume sa detetom, da se lepo igraju i da je mali Aleksandar stalno nasmejan.

Jedna baka koja je juče takođe izvela svoje unuke u park, rekla je Milanu: "Mnogi očevi ne gledaju svoju decu, a vi ste, gospon, pravi primer kako se čovek bori za svoje dete".

Viđanje sa detetom Milanu je ograničeno na hotel i dva parkića oko hotela i nije mu dozvoljeno da odvede dete ni na jedno drugo mesto. S druge strane, Severina sa sinom često putuje u: Crnu Goru, Bosnu, na Oktoberfest u Nemačku, iako Milan nijednom nije dao saglasnost da dete može da ide u instranstvo.

"U Hrvatskoj je roditeljsko staranje nedeljivo i po pravilu bi svaki roditelj trebalo da ima odobrenje drugog za prelazak granice sa detetom. Problem je u tome što u EU više nema granica, pa nema načina da se to proverava. Ono što Severina ima, a Milan Popović nema jeste odluka suda da dete živi s njom. To joj ne daje nikakva veća prava, ali joj znatno olakšava situaciju", kažu u MUP-u Hrvatske.

Izvor iz hrvatske policije otkriva da se svaki Milanov ulazak i izlazak iz Hrvatske specijalno prijavljuje policiji, što ne spada u redovnu i uobičajenu proceduru koju ostali građani imaju kada prelaze granicu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track