BANE ĐOKIĆ: Ja sam Jelenin dečko, imam film da to i dokažem, a Japa je lažov!

Sprema tužbu

BANE ĐOKIĆ: Ja sam Jelenin dečko, imam film da to i dokažem, a Japa je lažov!

Stars -
Aleksandar Marinković Japa, koji je ušao na Farmu kao dečko Jelene Jovanović, nepristojan je, ološ i lažljivac, tužiću ga. Vezu Edina i Jelene podržavam jer je to igra, rekao je Đokić

Bane Đokić tvrdi da je on pravi dečko Jelene Jovanović, farmerke kojoj je zagorčano učešće u rijalitiju ulaskom Aleksandra Marinkovića Japija, koji tvrdi da je sa pevačicom bio u vezi godinu dana pre nego što se upustila u romantičnu vezu na imanju sa Edinom Škorićem. Đokić je optužio Japija da je lažov i da on sa Jelenom nije imao nikakvu vezu sem poslovne saradnje.

Naime, Japa je ušao na imanje kao dečko Jelene Jovanović, rekavši da nikada nije čuo za Baneta Đokića i da je on Indijanac.

"Aleksandar Marković Japa, koji je ušao kao dečko Jelene Jovanović, nepristojan je, ološ i lažljivac. On je dobio je šansu da uđe na Farmu na kontu Jelene i mog imena. Blati je u javnosti, kaže da sam Indijanac. Tužiću ga za klevetu. Ko je on da tako priča o njoj", rekao je Đokić.

Bane Đokić, prema nekim pričama, trebalo bi da čak i uđe na imanje u Lisoviće. "Videćemo kad odem tamo i kad Jelena čuje kako Tuta Muta priča o njoj. Ja sam njen dečko i mogu da dokažem i pustim video moj i Jelenin u javnosti gde smo intimni, ali nisam takav čovek", rekao je Bane.

Kada je reč o Edinu i Jeleni i njihovom odnosu na Farmi, Đokić smatra da je to samo igra.

"To je samo igra koju podržavam, ali odlično znam koga Jelena voli i šta ima između nas", rekao je Bane. Podsetimo, Japa je pre ulaska na imanje u Lisoviće rekao da su njih dvoje prijatelji baš kao što su ona i Edin, ali da je počeo da sumnja u to prijateljstvo.

"Nijednom me nije pomenula, a trebalo je da uđemo kao par. Malo je čudno. Bilo smo nerazdvojni godinu dana", rekao je Japa, a onda odgovorio voditeljki da on nikada nije čuo za Baneta Đokića i nazvao ga Indijancem.

http://www.youtube.com/watch?v=Cpg0jyD3duM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track