Bosanac uzvraća udarac: Kemiše, ti si se srozao!
Foto: Damir Dervisagic

Stojković nije želeo da se suprotstavi Brunclikovoj što ga je napala pa udario na njenog muža

Bosanac uzvraća udarac: Kemiše, ti si se srozao!

Stars -
A onda, tokom pauze prilikom snimanja, Stojković je razgovarao sa jednim od radnika „Granda“, a Kemiš je u tom trenutku ustao da protegne noge, na šta mu je Bosanac dobacio: "A, pa i ti si se srozao"

Muškarci se ne obračunavaju sa ženama, to je izgleda stav i Dragana Stojkovića Bosanca, koji je uprkos tome što ga je Zorica Brunclik najpre fizički napala u Zvezdama Granda, a potom i isprozivala u medijma, odlučio da s njom ne rešava probleme, već se obrušio na njenog supruga Miroljuba Aranđelovića Kemiša.

Na snimanju emisije „Zvezde Granda“, Kemiš i Zorica izbegavali su bilo kakav kontakt s Bosancem, kao i on sa njima. Kada je trebalo da se slikaju zajedno, između njih su obavezno stajali Lukas i Snežana Đurišić, samo da ne bi došli ni u kakav fizički kontakt koji bi vodio ka verbalnom sukobu.

Bilo je očigledno da su u svađi. A onda, tokom pauze prilikom snimanja, Stojković je razgovarao sa jednim od radnika „Granda“, a Kemiš je u tom trenutku ustao da protegne noge, na šta mu je Bosanac dobacio: "A, pa i ti si se srozao", provocirao je Bosanac, a Kemiš se samo okrenuo i ignorisao pokušaj kompozitora da ga uvuče u raspravu koju je sa njim imala Zorica Brunclik.

Provokaciju nije čula Zorica, koja je u tom trenutku pričala sa Lukasom, te do ponovnog sukoba nije došlo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track