FARMA: Duelisti su Simonida i Hristijan!

Idu u arenu

FARMA: Duelisti su Simonida i Hristijan!

Stars -
Farmeri su više štapića dali Simonidi, dok je publika izabrala Hristijana

Farmeri su više štapića dali Simonidi, dok je publika SMS glasovima izglasala Hristijana.

"Slažem se sa svim što je rečeno za Borisa, počastvovana sam. Hvala svima koji su mi dali i koji mi nisu dali štapić", rekla je Simonida

Ovonedeljni gazda Ekrem Jevrić je za ženskog slugu postavio Simonidu Ačević, dok je za muškog izabrao Borisa Stamenkovića.

Naime, gazda Ekrem je rekao da mu je bilo teško da odabere sluge i zamolio farmere da mu ne zamere. On je najpre podigao osam farmera, a onda izabrao dvoje. Ekrem je rekao da je Borisa izabrao zato što neće da se brije.

21.03 - Ognjen je na imanju.

Šeki Turković je rekao da mu se čini da se Simonidi ide kući i dao joj štapić. Marijana je dala štapić Borisu. Sloba: "Oboje su izuzetne osobe i drage, ali više se družim sa Borisom, pa ću Simonidi dati štapić.

Hristijan kaže da mu je Simonida simpatija, ali joj je dao štapić.

Marko Vukotić "Brat moj od prvog dana, kao da smo od iste majke, Simonida žeo mi je ali moram da ti dam".

Kaća je dala štapić Simonidi, iako, kako kaže, da nema ništa protiv nje.

Mis Svetlana: "Boris je izuzetno vaspitano dete ali moram da mu dam štapić". Džidža je dala štapić Borisu. Romana: "Večeras je baš teško. Boki je jako drag dečko, jako lep. Simonida je maser, žena plesačica, pevačica...Čisto da ne bude žena", rekla je i dala Borisu štapić.

Zorica Marković: "Niti se volimo niti se ne volimo, ali se poštujemo. Više se na poslovima susrećem sa Borisom, pa eto daću Simonidi". Ivan Marinković: "Malo sam pod utiskom svadbe, to mi je potresno. Teška odluka, strašno. Oboje ste mi dragi, glasam za ljubav i daću štapić Simonidi".

Suzana "izvinite zbog mog glasa, ja sam danas bila najsrećnija svekrva na svetu", našalila se i nastavila da su oboje divni i da su je prijatno iznenadili, ali pošto želi da bude prava svadba između Borisa i Kaće, štapić je dala Simonidi.

Jelena Golubović: "Ja mislim da je Boris napaljeni klinac i daću njemu štapić". Jelena Jovanović "Oboje su dobri i pozitivni, ali dajem Simonidi".

Edin: "Simonida mi je popravila lakat, Boris je pokušao da me vrbuje za svoj klan, ali dajem Simonidi". Sara je dala štapić Borisu. Lepi Mića kaže da sa Borisom lakše nalazi zajednički jezik, dok je Simonida veliki šoumen, pa je njoj dao štapić.

Divana je dala štapić Simonidi. Vajs je dao štapić Simonidi. Ekrem se izvinio Simonidi i rekao da i ako joj da i ako joj ne da štapić svakako ide u izolaciju.

"Slažem se sa svim što je rečeno za Borisa., počastvovana sam. Hvala svima i koji su dali i koji nisu dali štapić", rekla je Simonida.

"Žao mi je što je dobila Simonida više, jer je volim, ali hvala svima", rekao je Boris.

http://www.youtube.com/watch?v=cA_WLuEbTaY

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track