Seka Aleksić: Otišla sam jer je moje mesto bilo zauzeto!

Nepozvani zauzeli pevačicino mesto

Seka Aleksić: Otišla sam jer je moje mesto bilo zauzeto!

Stars -
Organizatori nisu mogli da oslobode njeno mesto za koje je imala poziv lično od kreatora, zahvalila se i napustila reviju

Pevačica Seka Aleksić potvrdial je da je napsutila u nedelju uveče reviju Bate Spasojevića, jer je njeno mesto bilo zauzeto.

Naime, Spasojević je lično pozvao Seku i njenog muža Veljka da prisustvuju njegovoj reviji i obezbedio im je mesto u prvom redu. Međutim, kada je bračni par stigao Sekino mesto je bilo zauzeto.

"Seka Aleksić stigla je na reviju Bate Spasojevića u 21 sati. Budući da organizatori nisu mogli da oslobode njeno mesto za koje je imala poziv lično od kreatora, zahvalila se i napustila prostor u normalnom raspoloženju", saopšteno je iz Sekine pres služne.

Takođe, pevačicin PR podseća da se Seka retko pojavljuje na javnim događajima i modnim manifestacijama i da je ovoga puta došla iz poštovanja prema Bati.

"Po svemu sudeći, na reviji su bile i mnoge osobe koje nisu pozvane, što nije retkost kada su ovakve manifestacije u pitanju. Čiji je ovo propust, gospođa Aleksić neće da komentariše", stoji u saopštenju Sekine pres službe.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track