ZADRUGA KAZNILA FARMERE: Ove nedelje nema mesa i proizvoda za higijenu!

Sa pijace se vratili praznih ruku

ZADRUGA KAZNILA FARMERE: Ove nedelje nema mesa i proizvoda za higijenu!

Stars -
Katarina se, po povratku sa pijace, zahvalilia farmerima koji nisu učestvovali u Igri istine, zbog čega ih je Zadruga kaznila i odlučila da im ove nedelje ne da meso i proizvode za higijenu

Ovonedeljna gazdarica Katarina Grujić, kao i njene sluge Džidža i Ekrem, vratili su se sa pijace bez mesa i proizvoda za higijenu, što je i više nego razočarale farmere.

Ipak, to nije bila samo njihova "zasluga". Naime, Katarina se, po povratku sa pijace, zahvalilia farmerima koji nisu učestvovali u Igri istine, zbog čega ih je Zadruga kaznila i odlučila da im ove nedelje ne da meso i proizvode za higijenu.

"Imate pozdrave sa pijace. Za ovo su zaslužni oni koji nisu igrali Igru istine. Nismo dobili ni meso, niti proizvode za higijeno. Samo želim da vam se zahvalim", rekla Kaća.

Jelena Jovanović se izvinila Karatini i rekla da je imala temperaturu.

"Kaća, ja te poštujem, ali sinoć sam imala temperaturu, Edin zna, ne pamtim kad sam imala takvu temperaturu i morala sam da idem da legnem", pravdala se Jelena.

Romana je kasnije u intervjuu rekla da misli da će nedelja bez mesa na farmi biti žestoka. "Ja već vidim glad, jednu ogromnu glad", rekla je pevačica.

Džidža kaže da je Zadruga u pravu. "Trebalo je ovo da se desi, jer uopšte ne poštujemo zadrugu".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track