VIDEO ČUPOVI SOČNI DETALJI: Jelenu sam napio, pa sam je onda opalio!
Foto: Dragan Kadić

Otkrio kako je nastao pornić

VIDEO ČUPOVI SOČNI DETALJI: Jelenu sam napio, pa sam je onda opalio!

Stars -
Ona je popila pola čaše crnog vina, a ja tri piva. Bilo je neverovatno! Ne mogu da vam opišem kako je lepo kad si s nekim koga voliš

Čupo rešio da progovori o detaljima pornića.Nakon što je Kurir juče objavio ekskluzivni snimak seksa Muhedina Čupe Kalača i Jelene Golubović u štali na imanju u Lisoviću, njemu ne prestaje da zvoni telefon. Izbačeni farmer ne smatra da je uradio nešto loše, a nama je otkrio zanimljive detalje ovog čina.- Jelena i ja smo doživeli ljubav na seoski način. Volimo se! Nismo mogli da odolimo strasti i osećanjima jer se između nas još prvog dana dogodila hemija koja nas je spojila. Za ljubav ne postoje granice - rekao je Čupo za Kurir. Menadžer Ekrema Jevrića pohvalio se da je vodio ljubav na raznim mestima, ali da mu je u štali s Jelenom bilo najlepše seksualno iskustvo u životu.- Ne bih baš mnogo pričao o seksu, Jelena će za to biti bolji sagovornik. Ako je mogla da otkrije guzicu, otkriće i sve tajne. Kad se sastave Škorpija i Rak, ne može da ne bude dobro. Pošto je Jelena bila napeta tih dana, nagovorio sam je da uzmemo malo alkohola. Ona je popila pola čaše crnog vina, a ja tri piva. Napio sam je, pa sam je opalio. Bilo je neverovatno! Ne mogu da vam opišem kako je lepo kad si s nekim koga voliš - rekao je Čupo.Na naše pitanje da li je doživeo vrhunac, on se nećkao da odgovori, baš kao i o Jeleni.- Pa zar je to bitno? Ne može to sve tako odjednom, mora nešto da se ostavi i za drugi deo. Možda sam i svršio, ostaće tajna, a Jelena nije trudna. Bilo nam je odlično. Tokom seksa ne umem da ćutim jer nije uživanje je.ati zatvorenih usta.Čupo kaže da ga prijatelji zovu po ceo dan i čestitaju:- Drugari me svaki čas zovu i kažu mi: „Majstore, svaka ti čast. Dokazao si da je voliš, a ne kao ostali parovi koji glume u prazno“. Molim produkciju da me za moj rođendan 13. novembra puste na imanje da zaprosim Jelenu.

Tek će pričati... Jelena Golubović
Tek će pričati... Jelena Golubović

Moj komentar je - Sram vas bilo!Jelenina mama Svetlana Golubović bila je ljuta i nije želela da komentariše snimak seksa njene ćerke i Čupe.- Sram vas bilo! Objavili ste intimnost moje ćerke, a to svako radi i na Farmi i van nje. Moj komentar je - kako vas nije sramota - kaže Svetlana, dok je Jelenina najbolja drugarica Nada bila šokirana.

Reakcije bivših farmeraAnastasija Buđić: Biće dobra ženaNe znam da li će se posle seksa Čupo oženiti Jelenom, ipak živimo u 21. veku. Potpisujem da će ona i posle ovog snimka biti odlična žena i majka.Marko Vanila: Poštujem njihovu odlukuTakvi su kakvi su, jednostavno im je naišla želja i desilo se to što se desilo. Poštujem njihovu odluku.Andrija Marković: Samo napred!Sve je to za žive ljude. Čupi i Jeleni Golubović sbog toga što su uradili mogu da poručim - samo napred. Vanja Mijatović: Dobro se pokazalaNisam gledala snimak, niti ću. Jeleni promocija nije jača strana. Promoviše kulturu, e pa baš se dobro pokazala.

VIDEO MOŽETE POGLEDATI NA SAJTU KURIRA www.kurir-info.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track