Makedonci imaju bolji Oro: Čula sam se sa Merilinkom, zvala me da snimam sa njom i Brandom

Uskoro kreće u Holivud

Makedonci imaju bolji Oro: Čula sam se sa Merilinkom, zvala me da snimam sa njom i Brandom

Stars -
Merilin Monro, Džejms Din i Marlon Brando su videli moje slike, nekako su došli do njih, do mog konktakta i pozvali su me. Ja sam to, naravno, prihvatila, samouvereno je rekla Katerina Stojanovska

Sada već čuvena starleta Milica Živanović, zvana Mimi Oro izgleda je dobila oštru konkurenciju, i to iz Makedonije. Katerina Stojanovska, tamošnja starleta, pohvalila se TV ekipi da se dopisivala sa Merlilin Monro i da joj je pokojna glumica rekla da je prekrasna ličnost.

Devojka iz Skoplja je izrazila želju da snimi film sa Merilin Monro, ali i sa Džejmsom Dinom i Marlonom Brandom. "Moja životna želja je da snimim film u Holivudu i da zaigram sa Merilin Monro, Džejmsom Dinom i Marlonom Brandom. Oni su videli moje slike, nekako su došli do njih, došli su do mog konktakta i kontaktirali su me. Ja sam to, naravno, prihvatila", rekla je samouvereno Katerina.

Kada je od strane makedonske televizije "Kanal 5" upitana da li je upoznala Merilin Monro, odgovorila je: "Nisam još, ali smo se dopisivale na Fejsbuku. Rekla mi je da sam prekrasna ličnost", objasnila je Keterina komunikaciju sa mrtvom glumicom.

http://www.youtube.com/watch?v=vWWqSkWabuw

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track