RATOBORNA DIVNA: Ne znam da se bijem, ali znam da se čupam!

Uzvratila udarac

RATOBORNA DIVNA: Ne znam da se bijem, ali znam da se čupam!

Stars -
Novinarka je bila direktno nominovana jer je počupala Jelenu Golubović i izbačena je sa Farme

Divna Karleuša, farmerka koja je napustila imanje u Lisoviće, rekla je da je morala da počupa Jelenu Golubović, zbog čega je i direktno nominovana, jer je sebi obećala da će da joj vrati ako rediteljka nastavi da vređa njenu ćerku.

"Morala sam da joj vratim. Ja nisam osoba koja zna da se tuče, ali znam da se čupam. Nisam bila van kontrole, iako je možda tako izgledalo. Počupala sam je nekoliko puta, iščupala lančić, a onda sam razmišljala šta da joj još uradim. Da li da joj bacim jastuk", rekla je Divna u Jutarnjem programu TV Pink, napominjući da joj je bila veoma razočarana što je bila osoba na farmi koja je služila kao povod da Jelena Golubović stalno napada njenu ćerku Jelenu Karelušu.

"E bilo je dosta. Prostakluk izaziva prostakluk. Nisam znala kako smo bili predstavljeni napolju, da li kao neka koja je samo u kuhinji, mlakonja. Morala sam da joj vratim, a i obećala sam da ću da joj vratim ako nastavi da blati moju ćerku. Jelena Golubović je posebna priča", rekla je Karleuša, koja je potom poručila da je njena ćerka najveća zvezda.

Podsetimo, Jelena Golubović je prva počupala Divnu Karleušu jer joj bacila veš zbog čega je bila direktno nominovana, i tom prilikom je novinarka obećala da će da joj vrati ako nastavi da joj spominje i vređa ćerku.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track