STIŽU ZVEZDICE: One će uskoro postati mame!

Srećni roditelji

STIŽU ZVEZDICE: One će uskoro postati mame!

Stars -
Neke od poznatih trudnica odlučile su da veoma mlade postanu višestruke mame, dok su druge sve šokirale trudnoćom u šestoj deceniji

Na domaćoj estradi sve više vesti, pored venčanjima, razvodima, novim ulogama i pesmama, o prinovama. Neke od poznatih trudnica odlučile su da veoma mlade postanu višestruke mame, dok su druge sve šokirale trudnoćom u šestoj deceniji.

Ove žene sa nestrpljenjem išekuju nove članove njihovih porodica.1. Jovana JoksimovićTelevizijska voditeljka, koja se sa muzičarem i kompozitorom Željkom Joskimovićem venčala januara prošle godine na Maldivima, nalazi se u četvrtom mesecu trudnoće. Jovani će ovo biti prvo dete, dok Željko iz prvog braka ima osamnaestogodišnju ćerku Minu. Termin za porođaj je između 20. i 25. aprila sledeće godine, baš između rođendana poznatih supružnika.

2. Danijela DimitrovskaDanijela Dimitrovska je pre sedam meseci saznala da će postati mama, a tek nedavno su ona i njen suprug Ognjen Amidžić otrkili da će njihovo prvo dete biti dečak. Manekenki trudnoća veoma prija, a svoje iskustvo će uskoro preneti u obliku saveta za buduće mame. Sudeći prema njenim izjavama, poznati voditelj ozbiljno je shvato ulogu tate, trudi se da "isprati tempo svoje supruge i ponaša se kao trudnica."

3. Mirka VasiljevićMirka Vasiljević je 2011. u 21. godini postala prvi put mama. U vezi sa nevenčanim suprugom, fudbalerom Vujadinom Savićem, dobila je sina Andreja.Mlada glumica posle dve godine spremna je za novu bebu. Mirka je u osmom mesecu trudnoće, a novi član porodice Vasiljević - Savić stiže početkom decembra.

4. Milena VasićZvezda serije "Budva na pjenu od mora", Milena Vasić, koja je ušla u deveti mesec trudnoće, broji dane do porođaja. Za glumicu je ova godina bila sudbonosna, posle venčanja u maju ove godine za četiri godine mlađeg politikologa, Mladena Subašića, novembar će doneti bebu u njihov dom.

5. Biljana TipsarevićDizajnerka Biljana Tipsarević, supruga tenisera Janka Tipsarevića, za dva meseca će postati mama. Poznatim supružnicima ovo će biti prvo dete. Janko i Biljana venčali su se 2010. godine, i tako krunisali petogodišnju vezu. Vest o prinovi sportista je podelio sa svojim obožavaocima na Fejsbuku."Biljana i ja ćemo postati roditelji", poručio je Janko.

6. Vesna ĐoganiVesna i Đole Đogani početkom sledeće godine ponovo će postati roditelji, pevačica po drugi, a denser, koji sa Slađanom Delibašić ima ćerke Silviju i Marinelu, po četvrti put. Supružnici već imaju šestogodišnjeg sina Andreja, pa su rešili da je vreme da prošire svoju porodicu. Đole je nedavno postao i deda po prvi put, njegova ćerka Silvija rodila je unuku. U familiji Đogani beba ne nedostaje.

7. Ljiljana JakšićGlumica Ljiljana Jakšić iznenadila je mnoge otkrićem da će krajem ovog meseca postati prvi put mama i to u 52. godini. Velika životna želja konačno će joj se ostvariti. Vest o trudnoći krila je i od najbližih, a njena sestra je za to saznala tek nakon tri meseca.

Kako je izjavila, devojčica koja će uskoro doći na svet, upotpuniće njen život, a to što će biti samohrana mama, glumici ne predstavlja problem.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja