ČUPO KALAČ: Svadbu sa Jelenom ću napraviti u Beogradu i Sarajevu
Foto: Dragan Kadić

Sva venčanja

ČUPO KALAČ: Svadbu sa Jelenom ću napraviti u Beogradu i Sarajevu

Stars -
Jelena je jedna predivna osoba, naivna i poštena, iskrena dosta, a i ljubomorna što se tiče ljubavi na imanju, nismo mogli izdržati više od ljubavi i emocija, rekao je Čupo

Čupo Kalač, poznatiji kao Če Gevara, nedavno je diskvalifikovan sa Farme 5 jer je Jeleni Golubović otkrio informacije iz spoljnog sveta, što je strogo kažnjivo. Čupo je otkrio šta planira sa Jelenom, gde će biti svadba i šta misli o farmerima.

"Izašao sam naivno, mislio sam da će Jelena pročitati pismo u kupatilu ili wc, ona je odmah nakon nekoliko minuta pročitala pismo. Od radosti nije mogla da čeka", rekao je Kalač.

Čupo je rekao da bi želeo da mu Zadruga dopusti da veri Jelenu 13. novembra na imanju, jer taj dana pada njegov 41. rođendan. "Jelena je jedna predivna osoba, naivna i poštena, iskrena dosta, a i ljubomorna što se tiče ljubavi na imanju, nismo mogli izdržati više od ljubavi i emocija. Ona je bila ljubomorna i ja sam mislio u početku da ima zadatak dok nisam izašao i upoznao njenu familiju. Predivni su joj baka, mama, brat, snajka i mala curica od brata", objasnio je menadžer Ekrema Jevrića.

"Favorit mi je Jelena i najjača je, biće prva dama Srbije u bivšoj Jugoslaviji i šire. U januaru sledeće godine nadam se da će biti naša svadba u prestonici Srbije, Beogradu i prestonici Bosne, u Sarajevu"

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track