FRKA NA FARMI: Suzani Perović pozlilo!

Zdravstveni problemi

FRKA NA FARMI: Suzani Perović pozlilo!

Stars -
Gazdarica je radila u štali kada joj je pozlilo. Opet se našao Edin koji joj je pomogao da legne na klupu i dođe sebi

Suzani Perović pozlilo.

Ovonedeljna gazdarica radila je u štali, a onda se pojavila ispred kuće kada joj je Edin, kao i u slučaju kada je prvi pomoć ukazao Igoru Staroviću, pomogao da dode do klupe i legne. Zorica joj je odmah pritrčala, a ona je molila farmere da ne paniče.

Suzana je sve vreme pričala da joj je pao pritisak od amonijaka u štali, dok joj je Edin napipavao puls. "Pao mi je pritisak od onog smrada u štali. Zorice, sestro slatka, ja tamo u životu više neću ući!", rekla je Suzana.Iako je rekla da joj nije ništa, već da je samo hvata nesvestica zbog niskog pritiska, po njenom glasu čulo se da se ne oseća najbolje.

Podsetimo, Igor Starović napustio je Farmu jer mu je dok je trajala "paklena nedelja" na imanju sredinom oktobra pozlilo i hitno je prebačen u bolnicu. Igoru je počela da ide pena na usta i izgubio je svest, a Edin Škorić je prvi pritekao u pomoć i dok je masirao Igora nagnjećio mu je rebra. Igor je posle izjavio da nije bilo sportiste da bi sigurno umro. Na svu sreću, pevač se oseća dobro i prilikom prvih analiza Igoru kako bi se ustanovio razlog zdravstvenih tegoba nije se došlo ni do kakvog posebnog zaključka, ali se pevač nije vratio na imanje u Lisović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track