MIĆA NAPAO VAJSA: Gnjido jedna, napraviću ti pakao od Farme!

Teške reči

MIĆA NAPAO VAJSA: Gnjido jedna, napraviću ti pakao od Farme!

Stars -
Marš, smrade jedan! Pu*i k**ac, gnjido jedna! J**aću te do poslednjeg dana i pakao ću ti napraviti od farme", urlao je Mića

Lepi Mića poznat je kao farmer koji svakodnevno nekoga opsuje, pa je tako na poslednjem sastanku na red došao reper Vajs, kome je otvoreno zapretio da će mu zagorčavati svaki dan na imanju sve dok ne napusti rijaliti.

Naime, Vajs je na sastanku zamerio pevaču da mnogo psuje i javnoga zamolio da prestane da se ponaša tako "divljački".

"Marš, smrade jedan! Pu*i k**ac, gnjido jedna! J**aću te do poslednjeg dana i pakao ću ti napraviti od farme", urlao je Mića i dobio podršku Simonide, koja je čak smislila naziv za "driblanje" repera – "vajsovanje".

21.25 Edin pitao Jelenu šta će da radi. "Prvo ću da se okupam, pa ću da namažem celo telo mlekom... Pa ću da budem gola", rekla je Jelena zavodljivo, a Edin je rekao da je čeka u krevetu, ali da spava.Jelena je onda naskočila na njega i krenuvši da ga skida rekla da je dugo on nju "matretirao" i da će ona sad njega.Pevačica mu je skočila oko struka i nije htela da siđe. "Hajde da uđemo u kupatilo i da prekršimo pravilo", rekla je Jelena, a Edin se složio da je glupo pravilo da može samo jedna osoba da bude u kupatilu.

20.55 Sara je razgovarala sa Ivanom o njegovom tajnom zadatku. "Ja bih tebe ignorisala kada bih dobila tajni zadatak", rekla je Sara i priznala da ne bi pogledala Ivana samo da bi Aki došao na Farmu.

20.50 Kada su se Japa, Svetlana i Suzana vratili sa pijace i stavili namirnice na sto, neko je ukrao čokoladu koju je Svetlana dobila na poklon. Ona je želela da čokoladu podeli sa svima, ali je neko veoma brzo sklonio i nije želeo da se razotkrije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja