Palma: Prva Nova godina bez Dačića
Foto: Damir Dervišagić

Deda Mraz već stigao u Jagodinu

Palma: Prva Nova godina bez Dačića

Stars -
Ovo je prvi put posle 10 godina da se slavi bez Ivice, rekao Dragan Marković na snimanju emisije za najluđu noć televizije Palma plus
1 / 5 Foto: Damir Dervišagić

U Jagodini dočekali 2014. godinu.Televizija Palma plus preksinoć je u restoranu „Tigar“ snimila emisiju za najluđu noć, a osim estradnih zvezda, prisutni su bili i političari i sportisti. Domaćin Dragan Marković Palma potrudio se da, kao i svake godine, sve bude na nivou. Za goste je postavljen švedski sto, a pevači su, što uživo, što na plejbek, pevali po dve-tri svoje pesme. Neposredno pred „ponoć“ svi su se okupili na sceni kako bi gledaocima čestitali Novu godinu. U odličnoj atmosferi uživali su Svetlana Ceca Ražnatović, Aleksandar Antić, Neda Ukraden, Marinko i Marko Rokvić, Rada Manojlović, Kaća Živković, Milica Todorović, Darko Lazić, Milan Dinčić i mnogi, mnogi drugi.Iako su svi očekivali premijera Ivicu Dačića, on se nije pojavio zbog poslovnih obaveza u Briselu.- Ovo je prvi put posle 10 godina da se slavi bez Ivice Dačića. Nisam se naljutio na njega jer mu je taj put mnogo važan, a nije ni on na mene što snimanje nisam mogao da odložim - rekao nam je Palma.

Pobožan: Era popu ljubio rukuEra Ojdanić se nije odvajao od popa. Pevač ga je zamolio da sedne pored njega i nekoliko puta mu je poljubio ruku. Posle pola sata ozbiljnog razgovora, Ojdanić je zagrlio sveštenika i na uvce mu otpevao refren jedne pesme.

Uvežbana: Jelena gutala bananuJelena Gerbec smazala je bananu u jednom dahu. Dok je čekala red za izvođenje pesama, ona je od konobara tražila da joj donese voćku, koju je sa apetitom pojela. Međutim, njen kolega Milan Dinčić Dinča kao da se takmičio s njom, pa je i on brzinski smazao krušku.

Prehlađena: Nedi procurio nosNeda Ukraden je zaboravila na foto-reportere, pa je, izgleda prehlađena, pre večere dobro istresla nos u maramicu. Srećom, ništa nije upalo u tanjir.

Napunio stomačinu: Drljača opet drljao po tanjiruBora Drljača je bio posebno oduševljen hranom, kao i svaki put kad je bio kod Palme na snimanju. Nije ga zanimalo šta se dešava oko njega dok je praznio tanjir. Ni sam ne zna šta je sve pojeo, a onda je Era Ojdanić to primetio i namerno prišao da ga nahrani.

(M. D.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track