ZVEZDE GRANDA: Dalje idu Kristina, Minel, Nemanja, Hanzan i Stefan

Mlade nade

ZVEZDE GRANDA: Dalje idu Kristina, Minel, Nemanja, Hanzan i Stefan

Stars -
Takmičari su i večeras dali sve od sebe kako bi ubedili žiri da pritisne taster i time im omogući prolaz u dalji tok takmičenja

Stručni žiri odlučio je da 5 kandidata prolazi u dalji krug takmičenja, a to su: Minel Spahović, Nemanja Radisavljević, Hanzan Sokolović, Stefan Arsenijević i Kristina Jovanović.

I ove subote, pevački talenti iz Srbije, ali i iz regiona, borili su se za svoje mesto na estradnom nebu. Takmičari su dali sve od sebe kako bi ubedili žiri da pritisne taster i time im omogući prolaz u dalji tok takmičenja.

Prethodne subote prošlo je 5 kandidata: Sanel Smolo, Milica Pavlica, Nikolić Aleksandra, Marija Stojićević i Stefan Živković.

Podsetimo, mlade pevačke nade ocenjuje stručni žiri: Zorica Brunclik, Snežana Đurišić, Aca Lukas, Šaban Šaulić i Dragan Stojković Bosanac.

Voditelji su Voja Nedeljković i Sanja Kužet, a specijalni članovi žirija su Lepa Brena i direktor Grand produkcije Saša Popović.

23.33 - U baražu je četrnaest takmičara

23.27 - Šesnaesta takmičarka je Teodora Stajić, peva pesmu Snežane Đurišić "Pričaj mi, pričaj". Lukas je prvi glasao a zatim i Snežana koja je rekla da ne takmičarka ne uzima glas. Svi su glasali. Zorica je rekla da joj se ne sviđa ali da ne ispadne da je ljubomorna na Snežanu. Teodora je prošla dalje.

23.22 - Petnaesti takmičar je Janko Savić, peva pesmu Bobana Rajovića "Usne boje vina". Janko nije dobio nijedan glas i on ne prolazi dalje.

Aca ga je pitao da li zna da igra tablić "Samo si četiri tona pogodio". On kaže da je pevao iz G. Snežana je želela da opet otpeva ubedi nas da grešimo., međutim on je rekao da ne greše

23.02 - Četrnaesta takmičarka je Kristina Jovanović, peva Cecinu pesmu "Ja ću prva". Šaban je odmah glasao. Šaban je rekao da mu je ona do sada najbolja "Klinka je, ali dobro peva". Snežana nagovara Zoricu da glasa. "Hajde, Zoko, mlada je, devojčica", rekla je Snežana. Svi su glasali, Snežana je ubedila i Zoricu. Kristina je prošla dalje.

22.56 - Trinaesti takmičar je Miroslav Šever, peva pesmu Saše Matića "Samo ovu noć". Šaban i Snežana su glasali skoro istovremeno. Svi su glasali i on je prošao dalje.

Bosanac kaže da peva kao Mirko Čavić, Snežana je rekla da se njoj dopada. "Ma daj, ima lepu boju glasa", rekla je Snežana i dodala da je on najbolji do sada.

22.50 - Dvanaesti takmičar je Predrag Kostić, peva pesmu Peđe Medenice "Imam ljubav". Snežana je odmah glasala, zatim Lukas i Šaban. Glasao je i Bosanac. Zorica nije glasala. Brena je glasala bez reči. Predrag je prošao dalje.

22.44 - Jedanaesta takmičarka je Jelena Aćimović, peva cecinu pesmu "Kuda idu ostavljene devojke". Lukas i Zorica su prvi glasali. Šaban je takođe dao svoj glas Jeleni. Glasala je i Snežana koja je pokušala da nagovori Bosanca da glasa, međutim on nije želeo. Saša i Brena su joj ipak dali glas i ona je prošla dalje.

22.32 - Deveti takmičarka je Sara Jelaš, peva pesmu Vesne Zmijanac "Kunem ti se Životom". Zorica je glasala prva, zatim i Suzana, Lukas, Šaban i opet na samom kraju Bosanac. Ona je prošla dalje. sara je klekla na sceni, a kako kaže pevači treba i da glume.

22.27 - Osmi takmičar je Nemanja Radisavljević, peva pesmu Tome Zdravkovića "Zaboravljam pesmu". Lukas i Snežana su glasali, zatim Zorica, Šaban i na samom kraju Bosanac.

22.03 - Sedma takmičarka je Aleksandra Đuranović, peva pesmu Selme Bajrami "Ostrvo tuge". Bosanac je rekao da će pritisnuti taster da bi video kako izgleda. Ona je dobila tri glasa, ali Saša i Brena su odlučili da prolazi.

"Ja sam želeo da vidim kako izgleda i znao sam da je tako", rekao je Bosanac i dodao da je ovo bilo vatreno krštenje.

21.59 - Šesti takmičar je Hanzan Sokolović, peva pesmu Harisa Džinovića "Rano". Lukas i Snežana su glasali, zatim i Bosanac, Šaban i na kraju Zorica. On je prošao dalje.

21. 53 - Peti takmičar je Minel Spahović, peva takođe pesmu Saše Matića "Noći u Sibiru". Svi su glasali za njega i on prolazi dalje.

21.47 - Četvrti takmičar je Nikola Milutinović, peva pesmu Saše Matića "Noći u Sibiru". Snežana je prva glasala uz komentar "Samo nešto da ne uprska". Zorica je takođe glasala, zatim Šaban, Bosanac i Lukas. On je prošao dalje.

21.38 - Drugi takmičar je Dalibor Vučković, peva pesmu Marinka Rokvića "Skitnica". Dalibor nije dobio nijedan glas i on ne prolazi dalje.

21.34 - Prvi takmičar je Stefan Arsenijević, peva pesmu Šabana Šaulića "Žal". Aca Lukas i Bosanac dali su svoj glas. Pridružila im se i Zorica, Šaban i Snežana. On je prošao dalje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track