ŽARE: Ne budi razvratna! GOLUBOVIĆEVA: Nemam sigurnu vezu sa Čupom!

Novi farmer uzdrmao ukućane

ŽARE: Ne budi razvratna! GOLUBOVIĆEVA: Nemam sigurnu vezu sa Čupom!

Stars -
Rediteljka je navalila na novog famera i sad nije sigurna u svoju vezu sa Kalačom

Novi farmer Žarko Berber, makedonski voditelj koji je sinoć ušao na imanje u Lisović, izmasirao je Jelenu Golubović, a onda je posavetovao da ne sme da bude razvratna i da mora da vodi računa kako se ponaša.

Naime, rediteljka je zamolila novog farmera Žareta da joj pomogne oko pisanja nove predstave i na njega navalila gomilom pitanja. Žare je potom primetio da je previše napeta i počeo je da je masira leđa. Međutim, masažu su prekinuli Sloba i Marijana, koji su se pridružili razgovoru. To se Jeleni nije dopalo, pa je Žareta direktno pitala zašto je prekinuo masažu.

On joj je odgovorio da je za danas dosta, i da ne treba preterivati jer je ona ipak zauzeta žena, misleći na Čupu Kalača.

"Rekla si mi da si u vezi kada sam ušao i da nije on tu. I sad si u vezi s nekim drugim?", pitao je Žare rediteljku. "Ja se nadam da on mene čeka. Otkuda ja znam šta on radi napolju", odgovorila je Jelena koja je tako kazala da i zapravo nema nekakvu sigurnu vezu.

"Ali to ne znači da treba da budeš razvratna dok si unutra i dok se ne vidite", odgovorio joj je Žare.

Inače, Žare, koju je na imanje ušao s posebnim zadatkom da širi dezinformacije, već se odlično snalazi. On je Edinu Škoriću saopštio lažnu vest da je devojka Ognjena Kajganića, odbojkašica Ivana Đerisilo, trudna i da je u 4. mesecu trudnoće.

OVDE FARMU PRATITE UŽIVO

http://www.youtube.com/watch?v=Sq0w-OVnKJo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track